PR CUAET
-
Можно, пожалуйста, подробнее. Спасибо большое
-
Що обирати в аплікейш тайп
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка,як додавати Документи через Веб форму?
-
Альберта интересует
-
Так я про это и говорю. Получается что балы от провинции, англ и работа по NOC в течении 1 года фултайм и можно подаваться
-
Наприклад атестат про закінчення школи?
-
У своєму пості Ви просите надати розголосу цієї інформації серед канадців, щоб вони могли підтримати цю ініціативу, але я так і не зрозуміла, як можуть зараз її підтримати ті, хто, наприклад, у Монреалі?
-
Цікаво скільки ж часу їм тепер знадобиться щоб опрацювати усі заявки, які вони встигли прийняти? Якщо їх і справді 5000?
-
Отработал 4 месяца на стройке вышла програма АОС в которой оказалось что сезонная работа не подходит. Устроился на завод отработал 11 месяцев и 1 неделю собрал все документы и тут такая новость.
-
Мы тоже лет 10, точнее лет 13 назад всерьез думали о переезде в Канаду. Но поговорили и проехали. А в конце 2021 мой муж связывался с иммиграционным консультантом для просчета иммиграционного кейса. Мы подумали, что сильно сложно все и забили. Ведь у нас и профессии так себе, и язык. В мае 22 мы оказались здесь 🤷♀️
-
Підкажіть, будь ласка, якщо знаєте. Кількість годин яким чином буде рахуватися (адже зараз податися не можна буде невідомо який час)? Тобто 40 годин можна розтягнути на той період, коли працювала по 25 годин? Тобто береться сумарна кількість годин за період, чи все окремо?
-
😂Прямо нашу историю пересказал