PR CUAET
-
Кого? Чего? Квоты на год прежние, кого кто собрался обвинять?
-
И испанский очень приятный и легкий язык!
-
Просто на практиці то дууууже малоймовірно отримати джен ЕЕ без канадського Хіба йти по категоріям і в френч / агрі
-
18 днів. Але це влітку було
-
Зараз цей жарт виглядає доволі непоганою альтернативою. Ще й беручи до уваги, що Чилі - доволі розвинута країна з найкращим рівнем життя в Латинській Америці
-
Вопрос не в балах. А в условия подачи. Я понятия не имею кто автор вопроса и не собираюсь оценивать его возможности 🥹
-
Да)
-
Нічого не вийде, хлопці та дівчата. В Канаді післяковідна економічна криза. І політики вирішили у цьому звинуватити іммігрантів, і їм це вдалося - почитайте політичні новини.
-
Тоже с Мелитополя ?
-
Я ж не жартую. Я сама планувала подаватися за цією програмою через кілька місяців
-
Бали дженерал бачили?😅 а без року в Канаді можна помахати ручкою там
-
Там вроде написано что хотят заполнять приоритетные для провинции работы, в том числе там названо и строительство , так что вы как раз может и будете в списке тех кто в приоритете для провинции !
-
Так.
-
Моя сестра тут з 19 року, чоловік з 19 року працював в Норвегії і коли сестра нас зазивала в Канаду ми на відріз кричали - нє. Вересень 22 року - ми в Канаді 🤷
-
Кому что было не достаточно? 3000 украинцам не было достаточно квоты 450к в год?
-
Справа лише за малим - нам треба отримати ПР за AOS, яку закрили 😂
-
Скажіть, будь ласка, де можна відслідкувати конверт по трек номеру?
-
Тих квот вже і тоді було не достатньо для українців, бо інших тут теж повно. А тепер ще і майбутнє дуже не певне. Я вже ділилася досвідом у цій групі, що у 2015 стали обирати меньше людей по EE без попередження, бо біженців з Сирії почали брати. А зараз ось і палестинці на черзі💁♀
-
Одногрупники, хто подавався перед новим роком на номінацію, чи отримали вже?
-
Так я тому і питаю, що якщо сумарна кількість годин, то в мене є запас часу (тобто 40 годин розтягнути на довший термін). Чи воно так не працює?
12 Jan 2024, 17:45
68713/474652
4 days ago