PR CUAET
-
Почитай детальніше, куди і як ці квоти розбросані, по яким саме програмам, по яким провінціям. І як індійські студенти через гарніше англійську заберуть те, що залишилося. Там реально не багато залишається, по чому можуть українці податися.
-
Беженцы с Сирии сидели в Канаде 8 лет без ПР. Почему вы думаете, что именно они украли квоту у украинцев)?
-
Тобі реально треба детальніше все пояснювати. Так, ці квоти зробили у 2023. Але зараз суспільство не хоче імміграції від слова "зовсім". Тому очікуй, що політики-опортунисти всі ці квоти зменшать.
-
Ви явно не розумієте, що таке квоти, зокрема в програмі опортюніті стрім, і плутаєте їх з кількістю заявлених імігрантів на рік
-
Ось ця програма? www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-international-skilled-workers/hard-to-fill-skills-pilot
-
Понятно. Дали почитать ссылку, которая никак не влияет на квоты, которые только увеличиваются, о которых заявил новый имми министр в 2023.
-
Это как раз об иммиграции говорится
-
Вчити мову, здобувати ліцензію і освіту і підвищувати бали Вибачте, ніхто нікому ніц на тарілці не принесе, за місце треба поборотися, з тими самими англомовними індусами 🤷♀️
-
Даже после года работы на одной специальности из TEER2?
-
Вам це дали почитати, щоб ви зрозуміли загальне відношення до імміграції у суспільстві на зараз. Тобто через ці настрої ніяких позитивних змін не буде.
-
10 месяцев на стройке carpenter работаю, осталось еще два…
-
Вітання, у Вашій розповіді немає нічого про те чому Ви не можете повернутися до України. А це основне питання коли Ви подаєтеся на гуманітарну програму.
-
Зачем вы мне кидаете ссылку про экономическую ловушку, которая никак не связана с квотами на ПР?
-
Підкажіть будь ласка, Ви знайшли консультанта у Монреалі? Теж потрібен
-
Есть те кто подался на AOS сам в декабре или в январе?
-
А после 30 баллы улетают в топку
-
Я цю інформацію читала десь 2 тижні тому і писала про це в одній з гілок. Уряд дуже незадоволений політикою Трюдо з імміграції. Запланована кількість іммігрантів до 25 року (здається) уже фактично перевиконана.
-
А як квоти на PR не зменшать, то будуть різати temporary residents. Вже самих міжнародних студентів та їх дружин та чоловіків "порізали". Далі українцям не продовжать верк перміти, а потім і LMAO ускладнять.
-
Україну зарахують, а Англія, вірогідно, не підійде. Бо має бути не менше 30 годин на місяць.
-
Дякую за відповідь. В хлопця в Україні нема ніякої нерухомості, рахунку в банку, та навіть номеру телефону, є батьки його і моя мама в Україні. Яка теж покине Україну з часом так як доглядає поки 90-річних батьків. Але поїде не в Канаду, а в США по грін карті. В мене там сестра. Грін карта для мене не є доступна, і ми маємо бажання жити лише в Канаді і свідомо її обрали. Також проти моєї родини в України чинили геноцид з боку Росії, та мій дідусь провів роки в засланні в Сибіру, і я не хочу щоб це трапилось знову уже з моєю сімʼєю майбутньою, підтвердження про арешт та переслідування дідуся в мене теж є. І записи з архівів. Тому ми обрали Канаду так як тут велика українська діаспора і ніхто нас тут не буде переслідувати за мову і культуру. І тому я волонтерила всі 8 міс для нашої церкви та бібліотеки.
12 Jan 2024, 17:45
68756/436973
4 minutes ago