PR CUAET
-
Ну, посчитайте, подумайте. Немного лирики и фактов: 1) не все приезжают в Канаду сразу с ПР 2) Есть люди, которые приезжают в Канаде по закрытому воруют пермиту и работают на работодателя. Условно, если они не получат ПР в первый год по ЕЕ, или даже во второй — их КВОТА уйдёт в условный 2025 или 2026 год. 3) провинциальная программа это не всегда по быстроту, и насколько я помню, если вы получили свой ПР в 2025 году, то вы выходите в квоту 2025 года. А не тогда, когда получили приглашение провинции. Так что все ок.
-
Торонто воно різне. Я ДТ не люблю, але живу в резидентській місцевості де переважна більшість місцеві, тому це гарно тут ДТ то суцільна індоарабомексика😆
-
Типу ти не мігрант 😅
-
Можливо, хтось знає відповідь на це питання вище ? Чи тільки в цьому випадку bridge visa ?
-
Щоб в людей було почуття реальності На або мозок хочаб в декого
-
Торонто*
-
Імміграційний офіцер (федеральний етап) надіслав запит на заповнення форми 008 Imm0008 sch 4, т.я.вона надійшла пуста, усі інші документи офіцер перевірив, з ними все Ок. Питання таке: як довго тепер чекати на відповідь щодо відісланої дозаповненої форми? Це знову чекати 4 місяці?
-
• experience in an in-demand occupation and an immediate family connection in Alberta • a job offer from an Alberta employer in the healthcare sector and are licensed to practice in one of the eligible healthcare professions under the Designated Healthcare Pathway;
-
Ну логика у нас у всех есть и это консультант или адвокат может объяснить что и зачем. А сейчас я вижу просто нападение на человека. Который хочет может поделиться своими проблемами
-
А чому вони мають спрощувати? Є провінції з простішими програмами, які і були такими і до війни в Україні
-
Nomination Certificate Limits and AAIP Processing Times As of February 12, 2024, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) sets the limits for nomination certificates that AAIP can issue each year. While the allocation for 2024 remains unconfirmed, expectations point to notional increases, potentially surpassing 10,000 nominations annually in 2024 and 2025. Ліміти сертифікатів номінації та час обробки AAIP Станом на 12 лютого 2024 року Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) встановило ліміти на номінаційні сертифікати, які AAIP може видавати щороку. Хоча розподіл на 2024 рік залишається непідтвердженим, очікування вказують на умовне збільшення, що потенційно може перевищити 10 000 номінацій щорічно у 2024 та 2025 роках.