PR CUAET
-
Ладно, вообщем посмотрим, поливки увидим, как останется год визы, нужно скопить капитал и если будет без изменений, поедем глубже и глубже 😀
-
• experience in an in-demand occupation and an immediate family connection in Alberta • a job offer from an Alberta employer in the healthcare sector and are licensed to practice in one of the eligible healthcare professions under the Designated Healthcare Pathway;
-
Ну логика у нас у всех есть и это консультант или адвокат может объяснить что и зачем. А сейчас я вижу просто нападение на человека. Который хочет может поделиться своими проблемами
-
Ой, сподіваюся, цього не станеться. Мені, звісно, хотілося б залишитися тут, але не такою ціною
-
Так і AOS була такою
-
А чому вони мають спрощувати? Є провінції з простішими програмами, які і були такими і до війни в Україні
-
Nomination Certificate Limits and AAIP Processing Times As of February 12, 2024, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) sets the limits for nomination certificates that AAIP can issue each year. While the allocation for 2024 remains unconfirmed, expectations point to notional increases, potentially surpassing 10,000 nominations annually in 2024 and 2025. Ліміти сертифікатів номінації та час обробки AAIP Станом на 12 лютого 2024 року Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) встановило ліміти на номінаційні сертифікати, які AAIP може видавати щороку. Хоча розподіл на 2024 рік залишається непідтвердженим, очікування вказують на умовне збільшення, що потенційно може перевищити 10 000 номінацій щорічно у 2024 та 2025 роках.
-
Ну так хіба інші провінції спростили умови надання пр?
-
Обидно ли тем, кто надеялся на нее? Да. Но это не срез программы, и на данный момент даже не ее закрытие. Квоты прежние, никаких срезов
-
Бо ми не подавались на програми для українців в сша, хоч мали можливість, а обрала Канаду, і тут закріпились, хлопець має хорошу роботу, а я навчаюсь і шукаю роботу. А в сша в мене просто сестра, і ми навіть не маємо туди туристичних віз
-
В мене просто є логіка. Та й усе
-
Ні те, ні інше. Просто пишу що ніхто не сказав 0 шансів. Тим більше професії які ми обрали дуже потрібні Канаді
-
Всіх відправлять в Юкон і в Нунавут з Північно-Західними територіями 😁
-
Вы так говорите, конечно поехали украинцы в города, максимально развитые, понимая на что идут и готовы строить свое будущее. Это нормальное желание человека который думает о своем будущем и будущем своей семьи. И не кто не в праве его не как обсуждать или упрекать. Кто хочет ехать на север, где нечего нет от слова совсем, живую одни чукчи и индейцы немытые. Что вы тут рассказываете, она хотят, тогда нужно было это изначально в визе куаэт прописывать. И назвать ее виза крайнего мать его севера. А не теперь палки в колеса тыкать на всех этапах, то справки с военкомата подавай, то программы тормозят или отменяют. Думать нужно было раньше об этом, а не теперь рассказывать куда кому ехать. Кароче ЗРАДА чистой воды.
-
Чому, все залежить від офіцера, захоче він, людина отримає пр, не захоче, подасться заново адже поки триває війна в Україні вас ніхто ніяк не зможе вигнати з будь-якої цивілізованої країни
-
Так вы выше жалуетесь или хвастаетесь? Я так понимаю, консультанты готовы внести ваш кейс? Тогда в чем дело? Вперёд, только расскажите нам потом, как все прошло.
-
Ви написали що мають на меті заселяти інші провінції - яким чином? Для цього потрібно створити умови, щоб люди хотіли туди їхати. Якби були такі умови (робота, доступне житло ще якісь плюшки) то люди б масово не їхали в Альберту
-
В целом, как обсуждали выше, как ни крути, но политика Трюдо сыграла свой вклад явно
-
А ви їх спитайте. І побачите. Але то ваша справа)) Я ж у будь-якому разі бажаю вам отримати ПР ❤️
-
По свому досвіду і те що читав в інших то по різному. У нас дозапити проходили від тижня до двох. Зустрічаються випадки що люди по пів року чекають
12 Jan 2024, 17:45
68864/466266
about a minute ago