PR CUAET
-
• experience in an in-demand occupation and an immediate family connection in Alberta • a job offer from an Alberta employer in the healthcare sector and are licensed to practice in one of the eligible healthcare professions under the Designated Healthcare Pathway;
-
Ну логика у нас у всех есть и это консультант или адвокат может объяснить что и зачем. А сейчас я вижу просто нападение на человека. Который хочет может поделиться своими проблемами
-
А чому вони мають спрощувати? Є провінції з простішими програмами, які і були такими і до війни в Україні
-
Nomination Certificate Limits and AAIP Processing Times As of February 12, 2024, Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) sets the limits for nomination certificates that AAIP can issue each year. While the allocation for 2024 remains unconfirmed, expectations point to notional increases, potentially surpassing 10,000 nominations annually in 2024 and 2025. Ліміти сертифікатів номінації та час обробки AAIP Станом на 12 лютого 2024 року Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) встановило ліміти на номінаційні сертифікати, які AAIP може видавати щороку. Хоча розподіл на 2024 рік залишається непідтвердженим, очікування вказують на умовне збільшення, що потенційно може перевищити 10 000 номінацій щорічно у 2024 та 2025 роках.
-
Бо ми не подавались на програми для українців в сша, хоч мали можливість, а обрала Канаду, і тут закріпились, хлопець має хорошу роботу, а я навчаюсь і шукаю роботу. А в сша в мене просто сестра, і ми навіть не маємо туди туристичних віз
-
Ні те, ні інше. Просто пишу що ніхто не сказав 0 шансів. Тим більше професії які ми обрали дуже потрібні Канаді
-
Всіх відправлять в Юкон і в Нунавут з Північно-Західними територіями 😁
-
Вы так говорите, конечно поехали украинцы в города, максимально развитые, понимая на что идут и готовы строить свое будущее. Это нормальное желание человека который думает о своем будущем и будущем своей семьи. И не кто не в праве его не как обсуждать или упрекать. Кто хочет ехать на север, где нечего нет от слова совсем, живую одни чукчи и индейцы немытые. Что вы тут рассказываете, она хотят, тогда нужно было это изначально в визе куаэт прописывать. И назвать ее виза крайнего мать его севера. А не теперь палки в колеса тыкать на всех этапах, то справки с военкомата подавай, то программы тормозят или отменяют. Думать нужно было раньше об этом, а не теперь рассказывать куда кому ехать. Кароче ЗРАДА чистой воды.
-
Так вы выше жалуетесь или хвастаетесь? Я так понимаю, консультанты готовы внести ваш кейс? Тогда в чем дело? Вперёд, только расскажите нам потом, как все прошло.
-
По свому досвіду і те що читав в інших то по різному. У нас дозапити проходили від тижня до двох. Зустрічаються випадки що люди по пів року чекають
-
До речі, ніхто з консультантів такі поради не дав.