PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка чи треба нотаріально завіряти переклад документів ?
-
Не знаю чи часта практика чи лише мені не повезло. Але в мене була схожа ситуація, коли я в посольство запит на довідку відправляла, то на сайті нічого не показувало і не можливо було відслідкувати. Я подзвонила на номер Xpresspost, який знайшла в Інтернеті, там робот-відповідач, вводите цифри і він дає інформацію.
-
Почитайте эту ветку (к сожалению, здесь нельзя искать посты по людям). Иммиграционные консультанты здесь отмечены обычно, как и модераторы. Все остальные - просто люди, кто-то уже получил PR по гуманитарной программе (как мы, например) и по мере сил старается помочь другим в этом деле. Кто-то просто умничает, кто-то собирает информацию, а потом просто за это деньги (фу таким быть). Вот как-то так.
-
Ви ж на на консультацію к іміграційному консультанту пішли а в Телеграм.... Тут всі діляться тим що знають і читали. Сходить на консультацію, або почитайте умови на сайті IRCC.
-
Це ж саме нюанс гуманітарної. Статистика нічого особливо не показує. Чітких критеріїв немає, тому має значення тільки індивідуальна статистика — 50/50 — або пройдете, або ні. Тут обговорювали кейси, коли наче і не мали пропустити, а пропустили. І навпаки вернякові, які не пройшли
-
Вот интересно, на Property Management можно выкатиться как hospitality работник?
-
Ну не буду шукать, вибачте. Я не кажу, що це правило, і результат рандомний. Але це точно не секрет, що це дуже субʼєктивна програма (так, я знаю, що це навіть не програма). Що не скасовує двух загальних правил: 1. Немає можливості пройти по іншим програмам. 2. Привʼязка до Канади.
-
Це не зовсім так. Ця телеграм-група нон-стоп рекламується блогерами в інстаграмі як та, де можна отримати відповідь від міграційного консультанта в тому числі. Пролиставши гілку, я зрозуміла, що тут є певні люди, які є міграційними консультантами, одного (якщо я правильно зрозуміла) я зазначила в своєму пості. Звичайно, я не проти порад від інших людей, але є певний ступінь довіри до людей, які займаються цим професійно і можуть дати більш вірогідну оцінку. Я розглядаю гуманітарну програму як запасний варіант, бо якось не маю куди повертатися з Канади і не хотілось би за рік збирати нажите і ставати мігрантом енний раз. Я свідома того, що кейс для гуманітарної програми повинен бути сильним, і якщо я зрозумію, що шанс хоча б мінімальний є, то, звичайно, звернусь безпосередньо до міграційного консультанта для створення кейсу. Поки що це тільки питання.
-
дякую велике Вам за пораду) я поки почекаю, а якщо що, то наберу)