PR CUAET
-
@prcuaetua
-
Ви правильно робите, що питаєте і тверезо оцінюєте ситуацію. Дочекайтеся відповіді імміграційного консультанта.
-
Але ж печатка та текст від нотаріуса українською написаний 🤪
-
просто біда в тому щоб перейти на цю програму треба переїхати, а це означає поставити хрест на місяцях для AOS. але так як програму "поставили на паузу", то не знаєш чи продовжувати працювати чи звільнятися. в такому випадку краще б сказали що AOS закрили і все
-
vm.tiktok.com/ZM6KoEYh6
-
Особистих кейсів в мене теж немає, я не консультант. Все прочитане тут чи в інших чатах. Нікого не відмовляю і нічого не раджу. І моя думка, так, статистика нічого не вирішує для окремо взятого кейсу, це те, що я хотіла сказати
-
так
-
Але там також треба рік пропрацювати?
-
Хай буде програма, або ні, тут неважливий сам термін
-
Але я не дуже розумію, про що ми сперечаємося
-
В листі іміграційних консультантів саме зазначалося, що це не програма schindlervisa.ca/uk/blog/chomu-gumanitarna-programa-ne-pidhodit-bilshosti-ukra%D1%97ncziv-yaki-tikayut-vid-vijni/
-
Біометрія і медицина 30 днів, довідка про несудимість 60 днів.
-
Ну, поискать возможности по другим городам. Узнать что там и как происходит. Если дадут оффер - то я бы поехал.
-
Угу и за год они скажут останавливаем рурал? И в итоге отснатеся год вп...
-
И так понятно, что она не заработает. Вариант только Экспресс Энтри
-
Кажется достаточно оффера и пары первых зп.
-
Усім привіт, підскажіть будь ласка чи можу я подавати в ірсс стандартную евалюацію диплому з вес. Чоловік робив стандартну евалюацію пів року тому і не зрозуміло чи потрібно йому робити повторну квалюацію для ірсс
-
Ааа . И англ минимум 7 нужно ? По всем критериям ?
-
Він для ліцензії робив
-
Перша опція
12 Jan 2024, 17:45
69030/441535
about a minute ago