PR CUAET
-
Так
-
Я загадал на НГ чтобы все кто всей душой хочет получили пиар, так что иначе никак)
-
Ось вище я додала PDF
-
кваліфікаційні тоьто TEER 0,1,2,3?
-
Все кто хочет будут с пиаром
-
Викладач мав би підійти, можн і краще ніж ІТ :) яе закордонний
-
Прекращайте паниковать, все будет гуд
-
справа в тому що в ІТ я почав лише в канаді, до цього працював в сфері освіти
-
Тоже так думаю
-
В августе, до сих пор нет Аор
-
канмор, к сожалению, не в программе. Возможно, если Украинцев в Канморе много, я думаю у вас есть какая-то группа, то организуйтесь и поговорите с местными властями. Я не думаю, что они будут игнорить вас.
-
Це не грає ролі, головне згода роботодавця це робити і грамотний консультант. І щоб роботодавець був готовий за то платити
-
Все буде добре!!!!)))
-
Подався в липні 2023, досі жодної відповіді. Як у вас?
-
Зараз головне - не панікувати, а напрацьовувати досвід, підтягувати мову. І також розглядати інші можливості як от робота на компанію з LMIA і тд Переїзд в іншу провінцію - теж ризикована штука (якщо ви шукаєте саме провінційні програми). Бо через деякий час із новою, вами обраною програмою, може трапитися те ж саме. Поставлять на холд.
-
Как показала практика жизни такие оптимисты самые первые потом куда-то уезжают осваивать новые программы)) но Вам верю вы же за всех просили и новых куаетчиков?
-
Я к тому вела что вакансий мало там А так да, я как раз в Канморе
-
Да не, рядом Ю4Ю все еще раздают!
-
Я маю на увазі, наприклад прикласти селпіп з 4 середньою, а потім перездати на 5 і перезалити у аплікації. Я питаю про заявку на момент коли вона в пулі, ще не пройшла відбір.
-
3000 консультанту і мито десь 1000. Може від типу лміа відрізнятися ціни, але порядок десь так
12 Jan 2024, 17:45
69108/429003
4 minutes ago