PR CUAET
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка з ким можна порадитися на рахунок отримання канадської пенсії в Україні. Дякую
-
ну наприклад в Новій Зеландії українцям зараз дають вид на проживання за 700$ і проходження медкомісії. просто ми не ту країну вибрали)
-
Умерли бы там со скуки и на билет домой что бы увидеться с близкими собирали бы пол года 😁
-
Там поряд Австралія і купа цікавого. І багато хто і не збирався їхати в Україну, бо там вже нічого і нікого не залишилось...
-
FSW тільки не пам'ятаю яка провінція чи Онтаріо чи БК чи ще якась. Два роки назад я ще не відслідковувала програми. В голові тільки літери залишились.
-
Программу Альберта опортюнити стрим поставили на паузу
-
Может в связи с закрытием КУАЭТ этих же офицеров, которые рассматривали данные заявки, перекинут на работу с украинцами, но теперь уже в ключе получения ПР? 🧐 Успевали же сотни тысяч заявок обработать в короткие сроки, теперь пора перейти к следующему этапу работы с нами 🤞
-
Те саме. Травень. Він був так близько, але планую поки все робити як і робила, поки не стане відомо закривають, чи обновляють чи що робитимуть. Якщо звісно не затягнеться до липня 😅
-
І від того вже гуманітарний кейс начебто підходить.
-
Я виходжу з логіки, що це дізабілиті тому що DTC дають лише при діагнозі. Можливо вам буде вигідно щоб хлопець пройшов тут assessment та отримав діагноз офіційний. Тоді ви його caregiver
-
Я їм дала шанс до липня відкритися, якщо ні, то хай їм грець 😅
-
Я пивовар-винороб по диплому і кондитер по стажу якщо що 😂
-
Я не консультант, але трошки знаюсь на темі adhd, яка судячи з всього може бути хлопця, бо вона комборідна дуже часто до дизлексії. Спробуйте розкрутити цю тему для хлопця. Якщо ви звичайно можете бути основним заявником при цьому. Це вам до адвоката консультуватися.
-
Мій тато хотів, щоб я у 18му році прилетіла до Канади отримувати магістра по виноробству. Я казала «ти шо скажений? То так далеко, нікуди не поїду» Листопад 2022, я у Нідерландах і роблю візу до Канади Грудень 2023 я у Канаді 😂😂😂
-
Колись була федеральна програма FSW яку так само призупинили на 2 роки і так і не відкрили.
-
Нема нічого
-
Учора були в гостях у свого еміграційного консультанта. Трохи попитала його. За 2023 рік він подав 60 заявок по Гуманітарній програмі -28 з них отримали вже з ПР. 26 -в процесі ,з першим опрувом(ми в томі числі) та 6 відмов-одна бабуся (в якої діти тут) і пару людей -самотніх і три родини молоді без дітей.Зі слов консутанта,якщо англійська добра ,молоді та без діток -шанси отримати відмові практично дорівнює 0. В будь -якому випадку діло Ваше. Можливо Вам щось таке напишуть і офіцер сприйме ,як дуже вагомий аргумент-і ви виграєте. Інакше втратити гроші і час. В будь -якому випадку -хай щастить.
-
Дякую за коментар! Поділіться в Приват контактами вашого консультанта. Буду вдячна
-
Мы в Онтарио. Если можно поделитесь контактом.
-
Ви ж не в Онтаріо.
12 Jan 2024, 17:45
69204/430573
less than a minute ago