PR CUAET
-
Що за новини? Що я пропустила?
-
Я й не кажу, що нема зовсім ніяких варіантів, є АОС, і є шанс, що за рік вона знову буде активна. Хлопець працює в сфері, тісно пов'язаний з будівництвом, тому навіть при змінах в умовах програми, думаю, вона би нам підійшла. Але проблема - CELPIP. Якщо не зможе здати через дислексію/дизграфію, оце може повністю зіпсувати плани.
-
Тоді логічне питання - чи хоч дизграфія/дислексія і не серйозна проблема як для гуманітарної програми, чи можна якось уникнути принаймні письмової частини CELPIP? Бо інші умови провінційної програми є шанс виконати, окрім цієї.
-
Були спроби навчити, але він не може писати правильно жодною мовою, не лише англійською, хоча говорить на 5-6, розуміє на всі 7, але писати нє.
-
Репетитор при дисграфії не допоможе. Ніяк. Взагалі
-
Якщо по AOS (я розумію що вона зараз призупинена) то там необхідно 4 бали набрати, можливо є сенс знайти репетитора і гарно пропрацювати саме письмову частину. У нас є гілка celpip, там діляться ресурсами для підготовки, є пробні тести, нехай спробує пройти чисто для себе щоб розуміти свої можливості
-
Знайшла цікаву річ. Якщо пройти assessment на РДУГ або навіть типово на дислексію/дизграфію, то можна додати це до CELPIP і не здавати ті частини іспиту, які не маєш змоги здати. Причина - learniing Disability. Можливо, спробуємо піти цим шляхом, а якщо не вийде, то шукатимемо інші шляхи - гуманітарну програму або ще якісь (то вже дійсно до консультанта тоді)
-
да, но реальные сроки до 3х лет
-
Тому вам спочатку подумати над іншими варіантами з розумним консультантом. Чи бути головним аплікантом...
-
Віза до воркперміту не має відношення
-
Якщо паспорт є на норм термін то є смисл продовжувати
-
Не буде, одержите воркпермвт і потім подасте на візу
-
Там работы нет.