PR CUAET
-
Всім привіт! Мене звуть Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS) 🇨🇦 водіння (DriveTest, SAAQ, MPI) 🇨🇦 роботи (University of Toronto, PEO, OCT) та будь-яких інших потреб. NEW! Також доступною є послуга легалізації та АПОСТИЛЮВАННЯ документів "під ключ" 🔑 Звернутися: [email protected] , залишити заявку тут, або написати в Telegram. 🔥За промо-кодом PRCUAET діє знижка!
-
це звучить шикрано, тому що сам рдуг не тягне на medical exmption. це ж не аутизм. якщо ви знайете шлях здати йому англ на мінімальний прохідний бал - це буде супер
-
Щоб податися по цій програмі потрібно на момент подачі біти в Канаді і мати temporary resident status. Visitor visa також підходить
-
Я особисто знаю багато людей які працювали за мінімалку щоб отримати пр а могли б працювати самі на себе бо є здібності на то…сказати що вони в шоці-нічого не сказати Я так само-фінансово могла робити на парт тайм і глядіти своїх дітей малих.Я віддала їх в садок вони хворіли кожен тиждень,я як згадаю цей рік нервів і стресів але ж на фул тайм щоб податися і вчорашня новина нуууу дуже так собі Але так,це імміграція і в нас вибору не багато 🙄🫣🤷♀️
-
Сказав ні про що, кеп такий собі. А я ж казав! Думайте! І підписуйтесь
-
Але ситуація така собі
-
Ось думка адвоката
-
youtube.com/shorts/ZPnWNOmaokk?si=RgQcDVWqkkT-AlS3
-
Кожен вирішує за себе, подивимось, але вп наче повині продовжити. Подивимось.
-
Чи завадить нещодавній діагноз schizoaffective disorder в іміграції та чи потрібно його десь вказувати буде на федеральному етапі? На ліки витрачаю менше 25к в рік, тим більше більшість покривають бенефіти з роботи та офіційно в мене немає disability. Просто сам факт діагнозу. Консультуюсь онлайн в українського психіатра, в Канаді лише користуюсь телемедициною, щоб брати рецепти на ліки та взагалі ситуація доволі стабільна, тому працюю фулл-тайм як і працював
-
І всі вже зараз в роком досвіду
-
Будь ласочка, допоможіть з питанням. Якщо людина зараз в Украіні, чи можу я відправити тут в Канаді витяг з діі, заяву і копію паспорта в консульство щоб отримати довідку про несудимість??? Чи якщо людина фізично в Украіні то довідку треба робити тільки в Украіні (через контору чи МВС)?? Дуже дякую! P.S. Перешерстила всі форуми але вичерпноі відповіді так і не знайшла.
-
А скільки з Онтаріо переїхало потім…