PR CUAET
-
Але ситуація така собі
-
Ось думка адвоката
-
youtube.com/shorts/ZPnWNOmaokk?si=RgQcDVWqkkT-AlS3
-
Кожен вирішує за себе, подивимось, але вп наче повині продовжити. Подивимось.
-
Чи завадить нещодавній діагноз schizoaffective disorder в іміграції та чи потрібно його десь вказувати буде на федеральному етапі? На ліки витрачаю менше 25к в рік, тим більше більшість покривають бенефіти з роботи та офіційно в мене немає disability. Просто сам факт діагнозу. Консультуюсь онлайн в українського психіатра, в Канаді лише користуюсь телемедициною, щоб брати рецепти на ліки та взагалі ситуація доволі стабільна, тому працюю фулл-тайм як і працював
-
І всі вже зараз в роком досвіду
-
Будь ласочка, допоможіть з питанням. Якщо людина зараз в Украіні, чи можу я відправити тут в Канаді витяг з діі, заяву і копію паспорта в консульство щоб отримати довідку про несудимість??? Чи якщо людина фізично в Украіні то довідку треба робити тільки в Украіні (через контору чи МВС)?? Дуже дякую! P.S. Перешерстила всі форуми але вичерпноі відповіді так і не знайшла.
-
А скільки з Онтаріо переїхало потім…
-
Так було в нього відео про цю програму рік тому, і там він казав що квот тільки 10к а ще тоді укаїнців 35к наче, не памʼятаю, тільки в 22 році в Альберту заїхало
-
Тому мене новина про призупинку не здивувала…:((((саме цього і боялась
-
Це правда, але в тому році українці були в приорітеті на номінації, що зараз хз. Наче на сайті було написано в них
-
Але про квоти то правда, 10 тис то типова цифра провінц квот
-
Ні в якому разі це не інфа 100% і розраховувати не треба.
-
Не сама, но в декабре.
-
Вказувати однозначно треба.