PR CUAET
-
Ніяких натяків на продовження вп на даний час немає. Блогери в ютубі, інстаграм і тік ток роздувають цю тему, але це тільки їх здогадки і набивання статистики. Дійсно, було б дуже добре для кожного з нас, щоб уряд додав хоч деякий час, але на сьогодні офіційної інформації немає і як писав пан Остап вони з цим рішенням будуть тягнути до останнього моменту
-
Добрий день чи хотьсь може підказати,як в дії взяти довідку про несудимість якщо я авторизувався до дії з монобанком а там в мене канадський номер, а для видачі довідки воно просить український а в мене його просто немає..дякую всім за поміч
-
А що поганого в тому, що кожен шукає краще місце для себе та родини! Ви сюди приїхали не за цим?! Бажаю Вам дихати лише поруч з такими же людьми, яким Ви себе тут показали!
-
як гидко Ви пишете про своїх ж співвітчизників..
-
Люди мають право помилятися, ми не чат GPT. А Вам дуже раджу бути добрішим і контролювати те, що говорити і пишете на широку публіку! Країна починається з Вас!
-
и приходит ли смс вообще
-
всем добрый день, через сколько обычно приходит письмо с консульства о том что спрвка готова? Завтра будет ровно как месяц жду
-
Ще одне питання це правда що в Канаді призупинили збір заявок на пр для українців?
-
Нічого ніхто не чув (окрім мільйона повідомлень вище)