PR CUAET
-
Ну от, поїхати зараз українцю можна куди завгодно . Питання перспектив легалізації. З думкою «якось буде», можна тут ще почекати
-
ASAP.com.ua
-
Если все рванут то тоже заморозят
-
50/50. Если эта программа заглохнет или изменятся условия, а вероятность большая, чтобы уложиться в квоты, то подготовка документов требует значительных вложений. Я посчитал это около 2000 долларов на человека полный пакет документов. Вариант так себе
-
Приймають ще
-
Ага, так вас там в Ньюфаундленде и ждали чтобы вы туда приехали да еще и с такими заявками 😂😂
-
У будь-якого бюро перекладів
-
У меня есть ощущение, что монреаль финализирует большинство заявок. На другие города попадают единицы
-
Так а як же вони живуть ? Не найбідніша країна в принципі. І доречі , і Барселоні ж не іспанська ?
-
У Іспанії гарантовано отримаєте подовження терміну перебування, але роботи тут немає)) Лише сфера послуг, будівництво та трохи айті(за смішні гроші)...
-
Ви карти вже місяць чекаєте, я тільки помітила 😳.
-
Да,Германия тоже не резиновая это понятно Но вот у меня только знакомые уехали недавно с Канады то приняли и даже помощь оформили Можно найти квартиру и ее вам тоже оплатят но они еще пока у друзей живут
-
Все прям из мегаполисов поприлетали?!)))
-
Ну ні, на манітобу і лабрадор
-
так на Альберту також кричали що село 😂
-
Хай їдуть, більшість дадуть виручку авіалініям в два боки😁
-
Ну так NL же деревня как все орали, а сейчас как пукан подорвало резко сюда все летят из всех провинций )))
-
По вариантам если переезжать из Канады то страны,в которые однозначно нет смысла это США, Австралия, Новая Зеландия и вся Европа. В этих странах сложно легализоваться будет не имея родственников.
-
Так і живуть)) Маньяна, фієста, сієста, но паса нада і транкіло😆 Ніхто нікуди не спішить і не переживає. В самій Барселоні спілкуватись можна спокійно й англійською. А взагалі у школах, дитсадках та у інших офіційних закладах спілкуються на каталані. Але, як я казав вже, з англійською можна вижити якийсь час. А в самій Барселоні так взагалі англійська +- дозволить комфортно існувати. Я живу в містечку поруч із Барселоною, де 30% жителів- британці 😁
-
В Новій Зеландії всі українці що заїхали під час війни отримають пр в березні автоматом. Єдина умова що візу давали тим хто виїжджає саме з України а не халявщики з Європи
12 Jan 2024, 17:45
69491/428989
4 minutes ago