PR CUAET
-
Да и медицина плохая и дорогая
-
С этим все хорошо, вопрос только заработка
-
Иногда можно этим воспользоваться. Пока ещё рано говорить, но если программа накроется то.....
-
Підкажіть як ви вказували своє Given name? Імʼя та по батькові писати?
-
А з життям, розвитком і освітою для дітей ?
-
Якщо не помиляюся, це може бути враховано при вступі до навчального закладу (кількість отриманих кредитів з певних дисциплін, і потім не все складати треба буде), але для імміграції - ніяк, треба саме диплом.
-
Тоже самое у меня, я работаю в секьюрити и постоянно с наркоманами и ворами конфликты, каждый день, и з/п ниже плинтуса. Если бы не ПР работал выбрал бы две парт тайм и спокойную работу
-
Так, розумію. У мене хлопець мав подаватись ось через тиждень рівно) працював не на тій роботі, якій хотів, не заробляв нормальні гроші - все заради ПР, але що вже поробити((
-
Справа в тому, що особисті страхи не є підставою ні для біженства ні для гуманітарної програми. Бо потрібний конкретні фактичних обставини персональної загрози. І це для статусу біженця. А гуманітарна програма не базується на загрозах - вона на іншому базується. Особисті страхи - це більше до лікарів, а не імміграції.
-
Да, у многих эмоции кипят. Как раз когда опыт работы набирался такой поворот) Ну это жизнь, как то переживем
-
А как в NL с PR?
-
можете не закінчувати, але обговорювати не по темі - у флуд)
-
В СССР было все так хорошо, шо я стоял в очереди голодным в 1991 году шоб по билетику получить хлеб. Мог пару дней стоять🫡 и со мной стоял весь город🫶 просто Совок самоликвидировался ибо достиг всех поставленных целей
-
таке питання... Якщо сворюється профіль в ЕЕ на сім'ю, то чи тільки основний аплікант має подаватись на номінацію від процінції, чи не основний теж може?
-
Слушаюсь и повинуюсь) Заканчиваем
-
Так, це просто один з… там є інші причини.
-
Ну так основная часть так и делали. У меня муж работает на улице круглый год.
-
Если бы все украинцы были дружные и поддерживали бы комьюнити как индусы друг друга то можно было бы инициативу выдвинуть от тех кто ПР и гражданство имеет
-
Так надо туда кеды заворачивать !
-
Я и планировал затем ещё и курс пройти, но там ПР обязателен( Вся проблема в легализации
12 Jan 2024, 17:45
69580/431453
3 minutes ago