PR CUAET
-
В СССР было все так хорошо, шо я стоял в очереди голодным в 1991 году шоб по билетику получить хлеб. Мог пару дней стоять🫡 и со мной стоял весь город🫶 просто Совок самоликвидировался ибо достиг всех поставленных целей
-
таке питання... Якщо сворюється профіль в ЕЕ на сім'ю, то чи тільки основний аплікант має подаватись на номінацію від процінції, чи не основний теж може?
-
Слушаюсь и повинуюсь) Заканчиваем
-
Так, це просто один з… там є інші причини.
-
Ну так основная часть так и делали. У меня муж работает на улице круглый год.
-
Если бы все украинцы были дружные и поддерживали бы комьюнити как индусы друг друга то можно было бы инициативу выдвинуть от тех кто ПР и гражданство имеет
-
Так надо туда кеды заворачивать !
-
Я и планировал затем ещё и курс пройти, но там ПР обязателен( Вся проблема в легализации
-
Потім в поліцію візьмуть з досвідом в охороні
-
Походу найпростіший ПР в Канаді!
-
13,40 евро стоит справка
-
В лс кому нужно
-
Заказывал с литвы уже получил
-
Не бойтесь нас 😂Получили в NL pr, меняйтесь с нами Альбертой местом жительства на переуступку 😂2 смена прогревает резину на NL 🤠
-
Добрий день, мені теж треба довідка з Литви ви вже десь замовили?
-
Напишіть будь ласка подробиці в приватні
-
Для цього і створюють гілки - щоб спілкуватися. Якщо хтось пише щось не дуже відповідне існуючому законодавству - то імміграційні консультанти в гілкі потім пишуть свої коригування таким відповідями . Так це працює.
-
Старожили всі самі пройшли через Рим Крим і мідні труби - тепер ваша черга! Все по чесному лол
-
В мене сусід звідти . Влітку тут винищувач кульбіти в повітрі видавав. Я ледве зі стільця не впала від цього звуку. Побігла надвір дивитися і він виходить з такими ж очима . Я кажу, я з України, а він так багатозначно подивився: я з Колумбії . Я погодилася, хоча нічого не знаю , що там в них , але зрозуміла, що щось таки дуже погано
-
Ты мы то как раз и сваливаем в Эдмонтон)))
12 Jan 2024, 17:45
69592/430124
about a minute ago