PR CUAET
-
Нет, за бекон там были спец бои. И за бананы. Победителям Бекон, Банан и гражданство.
-
Где вы были раньше)))). Спасибо😀
-
Французька така ж офіційна мова :)
-
На сайті IRCC про це офіційно зазначено
-
Тобто навіть якщо ми в Онтаріо і заявка вся англійською то документ на французькій підійде все одно?
-
Так, документи мають бути англійською або французькою
-
Те саме, в березні мали подаватися 😭 в мене ступор і я взагалі не розумію, що буде.. робота не у пріоритетах сферах і тір 4
-
Тому Канада й не виганяє українців на час війни. І геноцид українців, який творив СРСР щодо українців півстоліття тому (який вказала одна з учасниць, як аргумент для гуманітарної програми), то взагалі не має жодного відношення до цього
-
Я ж кажу - добре Вам. Ми в процесі 🤣🤣🤣
-
Там до ПР картки портал 1, портал 2 повідомлення де вас питають чи в Канаді і інші дані.
-
Скоріш за все всі, або на роботі, або сидять на сайті і ловлять слоти. В будь якому разі, активуються всі тут в вечері.
-
То була іронія))) і ПР, і громадянство, і 10 тис кад на додачу))
-
Ми ще тільки з пр 🤣 добре Вам)))
-
Уже и гражданство получили. Не только ПР
-
Просипатися від звуку літака чи крилатої ракети це особисті страхи або загрози? Лікар вилікує від місця проживання під маршрутами крилатих ракет та шахедів?
-
То ви подавалися чи ні?
-
У мене теж тір 4, лінія заморожених курячих частин
-
Просто довідка, так в секретаріаті і кажете, дайте мені довідку, що дитина навчається у вас в школі. Ми її брали коли на кліматичні подавали, там є вся адреса, і з якого часу вчиться, і скільки пропусків, і хто батьки.
-
А дозвонилась к ним по этому телефону (613) 230-8015
-
С Оттавы. Письмо на почту написала вчера, сегодня получила ответ. Писала вот на эту почту emb_ca@mfa.gov.ua
12 Jan 2024, 17:45
69683/429668
less than a minute ago