PR CUAET
-
у мене було трохи інше. Коли я захожу з телефону, то в мене взагалі не змінюється назва місяців. Тобто, я листаю, і завжди пише лютий
-
Обов'язково майте з собою хоч якісь документи, що підтвердять ваше проходження медогляду. Бо десь в чатах писали вже про таку ситуацію, що людині відмінив офіцер при повторному в'їзді в Канаду її ворк перміт через те, що в базі не було пройденого медогляду. Хоча вона казала, що проходила, але не мала чим свої слова підтвердити. То пустили в країну тільки як туриста, без права працювати.
-
Пробуйте, реєструйте профіль, відмічайте Альберту і чекайте
-
Дані в слайдах заперечують самі себе. У першому слайді вказано що 93% мають родичів в Канаді, у наступному протилежна інформація: 93% респондентів не мають родичів. Цікаво…
-
Дякую
-
Так, можуть не впустити в Канаду взагалі, або анулювати дозвіл на роботу, або впустити лише в якості туриста, без права працювати і довго знаходитися в країні. Тому що при заповненні форми на візу по CUAET ви взяли на себе зобов'язання обов'язково пройти медогляд в термін до 90 днів з дня заїзду в Канаду і не виконали його.
-
У мене було подібне, я тут описував, записатися також не зміг. t.me/prcuaet/55035/82722
-
У програмі є пункт - наслідки Вашого повернення в Україну. Ось там усе це і пишете. Думаю, що бажано також підтвердити документально наявність цієї загрози і, можливо, як це вже вплинуло на Вас. Це лише те, на що орієнтуюся я, готуючи документи.
-
Вони обирають за своїми загадковими правилами, принаймні так сказала мені консультант
-
Дякую, вже вчора передала інформацію, її скорегують. Нажаль «не» випало
-
Ахах 🤣 это куда они в манитобу поехали