PR CUAET
-
Запит на 5409 будете відправляти через web form. Теж прочитайте інфу у відповідній гілці t.me/prcuaet/82184
-
Архітектори в СтЕм, будівельники може в трейдс?
-
Якщо ви проходили медогляд в Канаді, тоді Вам мали видати лист А4 з фото, того що ви пройшли медогляд (за виключенням аналізів які приходять пізніше). Цей лист ви можете вільно підгружати як доказ того що ви пройшли мед огляд. А взагалі клініка має видати (на Ваш запит) майже такий же самий листок де і буде написано що ви пройшли мед огляд остаточно (вже після всіх аналізів).
-
Підкажіть, будь ласка, як відбуваєтся процес продовження ворк перміт? Потрібно буде змінювати всі документи, чи номер лишається, просто новий папірець буде? Все одно можна працювати і на роботу це ніяк не вплине? Буду вдячна за відповідь 🤝
-
Я вище в чаті читала, що можна зареєструватися на іншу людину слот, а потім, або прийти разом з людиною в консульство, або написати пояснювальну, що Ви не можете прийти на дату, але хочете віддати місце людині і її ім'я та прізвище. Може на себе зареєструйте? Це ж Ваша мама і буде легше пояснити у консульстві
-
Доброго дня! Підкажіть ,будь ласка ,як авторизуватися на сайті ,через дію мамин загранпаспорт не зчитує,через банківську карту - вона привʼязана до української сімки вона вже не працює код не приходить по смс що робити?Паспорт закінчується в неї в липні 2024
-
Так заїхали в 2023 був до 2026, і дали знов на 2026
-
В нас така ж ситуація, чоловіку дали на старі дати. Він перший wp мав на 3 роки
-
Факт того що людина пройшла мед огляд не є гарантією що цей медогляд приймуть в IRCC для імміграції, наприклад якщо виявили якісь не сумісні з імміграцією захворювання, тощо. Тому краще просити з часом (через тиждень-два після здавання аналізів) у клініки направити Вам фінальний документ.