PR CUAET
-
у нас сьогодні апдейт - чоловіку прийшов запит на мілітарі рекорд
-
Якщо вказувати, що головна причина - війна у країні проживання, то слід ще розглядати можливість, що можуть надати тимчасовий притулок, а не ПР. Бо, виходить, що із закінченням війни причини неповернення більше не існує. І так, я не консультант. Але не для кожного логічного висновку потрібен консультант.
-
В любом случае, такое сообщение- это прогресс!
-
Любий локальний нотаріус
-
Вот як я відправляв
-
Скажіть, а коли ви подавалися і коли отримали?
-
Та, а чи знаєте ви нотаріуса, який це може зробити ?
-
Треба завірити саму заяву і також копію паспорта
-
-
Вказуйте всі адреси, навіть ті, де жили тиждень. Ніяких пропусків не має бути, бо вони це інтерпретують як приховування інформації і будуть вам робити дозапити, які затягнуть сроки
-
Как по мне, у нас все очень неплохо продвигается. Пока:)
-
А що за компанія в Н'ю Брансвіку?
-
Мой сын получил АОR через 9 месяцев, когда на PR подавал. Я через 2,5. После AOR, он получил PR Через 1,5 месяца. Там было очень мало документов и практически все канадские. У нас по программе тоже документов не много. Есть шанс, что человек получивший вот это письмо, в скором времени получит PR. Я надеюсь, что все получат PR от 6 до 9 месяцев, за исключением сложных кейсов. Такие выводы исключительно из моего опыта и опыта моих друзей.
-
@OstapBosak Підкажіть чи стикалися ви з такою практикою коли у провінціі (наприклад BC) компанія зареєстрована як Extra-provincial company, однак офісу фізичного немає. При подачі на PNP Tech вимагається надати: Copy of municipal business license, однак іі немає так як офісу немає. Питання: чи мождиво позитивно податися на PNP Tech якщо є усі документи крім Copy of municipal business license???