PR CUAET
-
Забирати особисто(теж летіти)
-
Також там були люди яких прийняли просто по живій черзі, тому що інших людей не було. Але я б напевно не наважилась би так летіти
-
Чоловік цього тижня літав в Вашингтон. Обов’язково мати довідку зі списку документів що показує дату останнього вʼїзду в США(це через сайт швидко робиться). Також по телефону сказали що адреса в заяві може буди канадською, але на місці були дуже не задоволені що від одним днем приїхав і в нього немає адреси США. Як результат в нього таки взяли документи прийняли, але на майбутнє я би сказала що з адресою щось придумати треба(чи готель, чи адреса друзів, чи видумана адреса друзів)
-
Доброго дня! Хочу підтвердити свої сумніви. - Роботодавець в ВС, чоловік проживає в ВС. - Але дружина і діти проживають, працюють і вчаться в Альберті, іпотека в Альберті, той же чоловік переїхав в ВС щойно до подачі. = То intention to live in BC буде мʼяко кажучи сумнівним і PNP Tech виглядає нереалістично. Вірно я розумію?
-
В отличие от вас я не живу в мире розовых пони. Если у вас портится настроение от того что вам реалии сказали так это ваши проблемы. У других украинцев которые на пр подались таких фобий нет как и у меня. А проблема в том что не надо здесь кричать все хорошо программа только открылась все впереди. Ничего не впереди есть люди которые уже совершенно реально видят где они находятся и совершенно точно не там где вы воображаете!
-
Доброго дня! Бачу, що питання звучало не раз, але ще раз уточню. Для евалюації диплому мені треба здавати IELTS academic в будь-якому випадку, але я не можу цей результат використати для PR і мені треба знову здавати екзамен, тільки general? Якось дуже🤪
-
Биометрию сделали и когда?
-
А когда был AOR?
-
Я задала очень простой вопрос. Какого числа? И что вы написали? «Через дня» . Кто-то понял, когда это? Ну далее мы не знаем дальнейшего движения по вашему кейсу.
-
При переході на 2 етап був запит на підтвердження що не отримували соціальних виплат. За той період що охоплений податковою декларацією, як доказ йде декларація, за той період що не охоплений підходять як доказ саме банківські виписки
-
Там не так було) а були названі чіткі речі чого в нас мало звʼязків з Україною вже та чому ми корисні Канаді) а ви вчепились за дідуся, якого взагалі можна не вказувати якщо це не грає ролі жодної