PR CUAET
-
Там не так було) а були названі чіткі речі чого в нас мало звʼязків з Україною вже та чому ми корисні Канаді) а ви вчепились за дідуся, якого взагалі можна не вказувати якщо це не грає ролі жодної
-
До чого тут ви зі своїми відчуттями, коли я відповідаю конкретній дівчині з іі обставин, де вона розповідає про страхи, бо вона мала репресованого дідуся , якого послідували росіяни більш пів сотні років потому , і в неї страхи, що з нею буде те саме, і тому їй потрібна імміграція по гуманітарної програмі? Ви, взагалі, читаєте о чем йде річь, коли намагаєтесь посеред розмови всунутися зі своїми 5 карбованціма?
-
Ліміт по програмі 10к в рік. Тобто тільки за 45 днів цього року ліміт вичерпаний! Скільки загалом імігрантів заїхало знаєте? І скільки років це займе не важко порахувати. Не знаю як Ви але я не фантастичний мрійник, я б переключався на іншу програму, благо їх багато, або міняв провінцію
-
А что за спешка в получении PR , просветите плиз ?
-
Да сюда пишите. Мы еще дочь будем подавать, но у нее немного все сложнее. Мне очень важна статистика.
-
Так всегда бывает. Все сделал, ждешь и уже силы на исходе. Терпения, my friend!
-
Ситуація така отримав ворк перміт з неправильними даними. Питання, чи можливо зробити нормальний ворк перміт в сервіс Онтаріо, чи тільки в аеропорту?
-
Ситуація така отримав ворк перміт з неправильними даними. Питання, чи можливо зробити нормальний ворк перміт в сервіс Онтаріо, чи тільки в аеропорту?
-
Если вы один и ничего не накосячили, то PR вы получите одним из первых. Держите нас в курсе, если получите какие-то сообщения от них.
-
Я вижу 2 причина. 1. Все меняется сейчас. Пока дают практически на шару ( согласитесь, это просто фантастика, вот так получить канадский PR, минуя возраст, образование, работу и Английский!). 1. Мы тут уже сидим почти два года, это значит, что через 2 года можно будет подать на гражданство. Имея гражданство Канады вы можете легко получить TN визу для работы а США ( там выше зп), либо работать здесь на компанию из США, перевестись в из офис по L визе и потом получить гражданство США.
-
Дякую