PR CUAET
-
@OstapBosak Доброї ночі. Остапе, підкажіть послідовність дій, будь ласка. - Спочатку податись (продовжити) WP (отримано новий паспорт), а потім на PR (по новій програмі)? Чи навпаки? - Чи залежить одна аплікація від іншої? Чи не буде конфліктувати? Чи принципово в якій послідовності? PS нинішній WP дійсний до серпня 2024.
-
Всім привіт!) При заявці на провінційну номінацію за Alberta Express Entry потрібно вказувати лише досвід у провінції чи увесь досвід, наприклад, в Україні?
-
Детский - на 4 года... взрослые не продлевала, но думаю, на 10 лет
-
Если Вы про Эдмонтон, то они сначала садят через одного, а потом заполняют эти "пробелы". Была там два раза и два раза был аншлаг...
-
Так
-
А анкету в посольство заповнювати на двух мовах, я правильно зрозуміла?
-
Усі адреси є на сайті
-
Якого міста?
-
Підкажіть будь ласка стосовно подачі на PR 🙏 Чоловік Має Job Offer, без дати кінця, тобто без терміну, скільки хочеш стільки і працюй. Краще мати такий чи з датою кінця ? Наприклад на 10 років ? І наступне питання, коли подаєш заявку на зняття обмежень Work Permit-у, там є графа Job Offer де треба вказати дату «від» і «до». Що наприклад треба вказувати якщо контракт безстроковий? Я маю на увазі кінцеву дату. Дуже дякую за відповіді. 🤩🙌🙂
-
Подскажите пожалуйста, а на сколько паспорт продлевают? Есть конкретная цифра или на усмотрение работника консульства? Поделитесь опытом пожалуйста!
-
Підкажіть будь ласка ще де що стосовно подачі на PR 🙏 Чоловік Має Job Offer, без дати кінця, тобто без терміну, скільки хочеш стільки і працюй. Краще мати такий чи з датою кінця ? Наприклад на 10 років ? І наступне питання, коли подаєш заявку на зняття обмежень Work Permit-у, там є графа Job Offer де треба вказати дату «від» і «до». Що наприклад треба вказувати якщо контракт безстроковий? Я маю на увазі кінцеву дату. Дуже дякую за відповіді. 🤩🙌🙂
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Щиро дякую!