PR CUAET
-
Але я не прийшла сюди питати думки людей тих, в них інші зовсім кейси, а не такий як мій. Це є логічно, і їхні поради не будуть актуальні для мене. А мої для них. А ще розумію, якби була схожа ситуація і вони б щось радили) а так, то просто люди витрачають свій час
-
Ви як запитує в групі, а в гілці тут більше 3600 учасників, то повинні бути готовими до відповідей людей які пройшли цей шлях або в процесі, а не тільки чекати відповідь від імміграційного консультанта. Які шанси на успіх дають адвокати з якими Ви консультувалися?
-
Я не знаю, може хтось знає?) взагалі в тех там різні професії
-
То може достатньо спамити усю групу своєю вигаданою проблемою. Спитали - отримали відповіді, хочется відповіді консультанта йдіть до консультанта. Молода, руки є, ноги є - не має проблеми отримати PR. Лише лінь.
-
Я не казала, що мені не сподобалась її відповідь. Вона поклала логічні питання які б виникли в офіцера. На цьому все. Ні більше, ні менше
-
Є питання. Я зареєстрована через дію. Якщо я впіймаю слот, то це ж нормально заповнювати на себе та на членів сім'ї зі своєї дії??? Або, наприклад, слот в штатах. Але він відкритий тільки для чоловіка (є віза), собі ж я можу ловити тільки в Канаді. Якщо чоловіка запишу на свою дію, його ж приймуть на мій запис???
-
Бо хотіла почути думку пані Богдани та Остапа
-
Так там в самому початку тесту провіряється все і якщо щось не працює потрібно підняти руку 🙋♂️
-
І до речі, їм відмовили усі консультанти в Альберті, то вони через Онтаріо подались адвоката
-
Цікаво щоб ці люди їм казали))) якщо навіть офіцер не сказав нічого
-
Я вам скажу, що в мене є знайомі які пройшли по гуманітарній, але ідеально підходили на іншу програму. І їм не дали відмову, хоча вона була дуже логічна
-
тобто, мій пійманий слот в штатах може спокійно використати чоловік?
-
Так