PR CUAET
-
Я вам скажу, що в мене є знайомі які пройшли по гуманітарній, але ідеально підходили на іншу програму. І їм не дали відмову, хоча вона була дуже логічна
-
тобто, мій пійманий слот в штатах може спокійно використати чоловік?
-
Так
-
8, 5, 7, 8 і в кінці рахується по нижчому то CLB 5
-
Просто дуже багато людей відмовляє до останнього так ніби це біженство. Але ніхто не знає, що насправді буде думати офіцер. І випадок знайомих це доводить. І другі люди надіюсь, це теж врахують.
-
У мене взагалі паніка почалась коли всі перейшли до етапу Speaking а я ще був десь в самому початку, просто в якийсь момент весь клас починає гудіти, а у мене все з голови вилітає по типу я довго все роблю, чому вони так швидко все зробили
-
Можливо. Я не буду спорити. Але не бачу що там 0 шансів) і ніхто не казав це теж) думаю тема закрита
-
У нас є і інші варіанти в майбутньому в перспективі. Можливо, подамось. Можливо, ні. Треба декілька консультацій і подумати краще. Просто деколи мене вражає категоричність українців) так ніби вони іміграціійні офіцери і виносять вироки на ліво, і на право)
-
Я за $60 купив підготовчі матеріали у них на сайті і просто подивився тільки відео, за дуже сильно повірив в себе 😂
-
Так віза ж в США потрібна 🤷♀️