PR CUAET
-
У нас є і інші варіанти в майбутньому в перспективі. Можливо, подамось. Можливо, ні. Треба декілька консультацій і подумати краще. Просто деколи мене вражає категоричність українців) так ніби вони іміграціійні офіцери і виносять вироки на ліво, і на право)
-
Я за $60 купив підготовчі матеріали у них на сайті і просто подивився тільки відео, за дуже сильно повірив в себе 😂
-
Так віза ж в США потрібна 🤷♀️
-
То подайтесь вже, Ви ж не чим не ризикуєте. А ні Вам лінь...
-
Дорогі Українці, будь ласка підпишіть петицію Президенту США від громадян Україні та всіх, хто нашу країну підтримує🙏 Обовʼязково підтвердіть свій підпис за посиланням, яке ви отримаєте на електронну пошту, бо підпис не зарахується без цієї дії. Також платформа може запропонувати вам зробити донат, пропускайте цей крок і підписуйте петицію будь ласка🇺🇦❤️ Розповсюджуйте серед своїх близьких та знайомих задля отримання якнайбільшої кількості підписів. chng.it/YDGxxPXVmX
-
Ні) я це пишу, тому що інші люди зайдуть начитаються цих коментів про те, наче це якись кримінал і можливо, саме у їх випадку, навіть не спробують податись. Бо їм будуть казати, що не треба це робити
-
Оля,пробачте,еле Ваша поведінка дуже дивна… Ви прийшли отримати пораду ,але насправді давно для себе все вже вирішили. І судячи з ваших повідомлень також проконсультуватися з адвокатами вже встигли. Вам просто поспілкуватися нема з ким? Ви хочете щось довести,опровергнути… Ми всі бажаємо вам успіху.
-
Они все пишут что тут дефицит кадров в медицине и при никаких программ для иностранных медработников... доктора и медсестры из украины и не только работают на стройках и уберах( непонятна вообще процедура как попасть работать в health care, без местного диплома даже полы мыть не берут
-
Люди будуть навіть боятись запитати тут, і поділитись історією, бо на них набіжуть)
-
Привіт, може хтось порадить книжки/курси/сайти де вчите французьку?
-
Оля,всі дорослі люди,які пройшли свій шлях.І кожен зробить так ,як він вважає запотрібним недивлячись на коменти,думки інших. Якщо у людини є віра і нема інших варіантів -він буде ризикувати. Ця програма -лотерея. Хтось ризикую ,хтось -ні. І буде так,як доля вирішить.
-
Остап скажe - шукайте фул тайм; теоретично , можнтн подаватися, але гроші в час втратите
-
Ну вам неясно, а є люди вже перевчпються. Основна проблема що мову треба на 9 знати