PR CUAET
-
Люди будуть навіть боятись запитати тут, і поділитись історією, бо на них набіжуть)
-
Привіт, може хтось порадить книжки/курси/сайти де вчите французьку?
-
Почув що AOS закрилася які є ще альтернативи для простих смертних?
-
Оля,всі дорослі люди,які пройшли свій шлях.І кожен зробить так ,як він вважає запотрібним недивлячись на коменти,думки інших. Якщо у людини є віра і нема інших варіантів -він буде ризикувати. Ця програма -лотерея. Хтось ризикую ,хтось -ні. І буде так,як доля вирішить.
-
Всі
-
Остап скажe - шукайте фул тайм; теоретично , можнтн подаватися, але гроші в час втратите
-
Саме так, я там і прочитав, що аплікант має бути на території Канади. Просто стільки інфи вичитано, що мені вже десь мабуть здалося, що читав, наче подаватись можна звідки завгодно. Шкода.
-
Ну вам неясно, а є люди вже перевчпються. Основна проблема що мову треба на 9 знати
-
На офіційному сайті IRCC вказано, що подаватися до 31 березня можна, знаходячись у Канаді.
-
В остатке людей больше как минимум на одного)
-
Мова то якраз не проблема, проблема в тому щоб вчитися в колледжі +-2 роки, платити за нього і паралельно заробляти на життя. Якщо дійсно є проблеми з кадрами в ції галузі, то було б логічно запровадити якісь спеціальні програми для health care.
-
Роботодавець має отримати LMIA, надає вам джоб офер. І з цими документами ви подаєтеся на закритий ворк перміт. І, маючи цей закритий ворк перміт, навіть ваша дружина може отримати OWP для себе
-
Через роботодавця є посилання щоб почитати як то зробити?
-
Вже хтось скидував шо таке було в 2015 році
-
Rural, Express Entry, новий закритий ворк перміт (через роботодавця з LMIA), tech
-
Призупинилась)
-
Аос ни на что не влияет, потому что этих программ штук 30😄
-
Соболезную. Был выбор подать на аос и на эту. Решил выбрать эту
-
www.youtube.com/@NataKutrowski www.youtube.com/@julie_lie www.youtube.com/@FrancaisavecPierre www.youtube.com/@podcast_francais_facile www.youtube.com/@GayaneKhachaturianfr
-
Логічно, але знаю людей які вже на тому шляху. Як є шанс заробляти 300 тис то це варто зусиль
12 Jan 2024, 17:45
70154/474652
4 days ago