PR CUAET
-
Вже хтось скидував шо таке було в 2015 році
-
Призупинилась)
-
Логічно, але знаю людей які вже на тому шляху. Як є шанс заробляти 300 тис то це варто зусиль
-
Позиція людей які цим шляхом йдуть зрозуміла. Я кажу що позиція гаверменту дивна, вони акцентують увагу що медицина пріорітетна галузь і при цьому немає ні програм з заохочення нових працівників ні навіть окремої программи типу accelerated tech для медиків.
-
Дякую що Ви закрили цю тему, бо Вас дуже забагато і зовсім не інформативно для інших
-
Liuda 🐈⬛🐈⬛🐈⬛ вдячний 👍
-
Мені дуже багато людей пишуть особисті повідомлення,розповідають свої історії життя і питаюсь поради…мені хочеться усіх обійняти і підтримати в Була б моя воля,я б усім українцям ,які бажають залишитися тут,видала би ПР,але реальність трохи інша. І ніхто не знаю -кому дадуть ,а кому ні. Спілкування в чаті-це обговорювання частково особистого досвіду, частково -того, хто десь хтось чув і що знає по цій програмі. Я кожного разу коли бачу десятки повідомлень заходжу в надії побачити щось корисне -а по суті -балаган( це засмучую. Дуже чекаю повідомлень з гарними новинами ,щоб порадіти за українців. Побачити нову інформацію про те,що коли хто отримав і скільки часу чекав,а натомість «не про що»… давайте не забувати чому ми тут. Всім добрих снів)
-
Ви собі щось накрутили сильно. Я взагалі не факт що буду на це подаватись) але хотіла взнати думку компетентних людей) і дивуюсь людям в яких не такий кейс, але щось радять) якщо в них і близько не така ситуація) тема закрита)
-
Це Ви категорічні проти усіх відповідей. Вас влаштує лише одна "звичайно, Ваш кейс 100% прохідний". Але Вам усі кажуть протилежне ось Ви і огризаєтесь усім.
-
Надобраніч. Нехай Вам приснится PR картка (вона рожева)
-
Ви мене сьогодні вчепили тут 20 раз в групі, хоча я не мала наміру сюди сьогодні навіть заходити) 😅
-
Але там немає саме administrative Assistant, чи я шось плутаю
-
Image&shipping available