PR CUAET
-
Усі адреси є на сайті
-
Якого міста?
-
Підкажіть будь ласка стосовно подачі на PR 🙏 Чоловік Має Job Offer, без дати кінця, тобто без терміну, скільки хочеш стільки і працюй. Краще мати такий чи з датою кінця ? Наприклад на 10 років ? І наступне питання, коли подаєш заявку на зняття обмежень Work Permit-у, там є графа Job Offer де треба вказати дату «від» і «до». Що наприклад треба вказувати якщо контракт безстроковий? Я маю на увазі кінцеву дату. Дуже дякую за відповіді. 🤩🙌🙂
-
Подскажите пожалуйста, а на сколько паспорт продлевают? Есть конкретная цифра или на усмотрение работника консульства? Поделитесь опытом пожалуйста!
-
Підкажіть будь ласка ще де що стосовно подачі на PR 🙏 Чоловік Має Job Offer, без дати кінця, тобто без терміну, скільки хочеш стільки і працюй. Краще мати такий чи з датою кінця ? Наприклад на 10 років ? І наступне питання, коли подаєш заявку на зняття обмежень Work Permit-у, там є графа Job Offer де треба вказати дату «від» і «до». Що наприклад треба вказувати якщо контракт безстроковий? Я маю на увазі кінцеву дату. Дуже дякую за відповіді. 🤩🙌🙂
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Щиро дякую!
-
все вірно. окрім перекладу - він не потрібен. якщо є питання - все чітко на сайті консульства розписано
-
Дякую, я все правильно зрозуміла щодо подачі витягу?
-
для Вас найближче - Едмонтон
-
Привіт, всім! Допоможіть будь ласка, трохи розгубилася в чаті. Живу в Калгарі, я правильно розумію, що я можу взяти витяг з Дії, перекласти його у ліцензованого перекладача та відправити поштою на завірення у Консульство? Якщо так, то в яке саме Консульство (місто) відправляти? Дякую!
-
згоден, але там в формі подачі на OHIP написано що: I must not be absent from Ontario for more than 30 days within the first 183 days immediately after establishing residency in Ontario unless I am considered by the Ministry of Health and Long-Term Care to be one of the following or I could lose my OHIP coverage (і там далі лист виключень, до якого я не відношусь).
-
Ребята всем привет У кого-то был опыт получения справки о несудимости с Израиля? Я живу в Калгари (не гражданка Израиля)
-
Через 18 міс проживання є виплати на дітей+ відразу кліматичні виплати. 1 раз в 3 чи 4 міс