PR CUAET
-
Ну, в минулому році, коли мала закінчити програма (31 березня), теж був дуже великий наплив людей і, дійсно, наприкінці березня далеко не кожен мав змогу заселитися в безкоштовний готель Тож, навіть якщо і ІПСО, то не відміняє ризику залишитися на вулиці по приїзду
-
~22220?
-
добрий вечір. як думаєте по АОС вони додадуть пріоритетні галузі чи ноки теж прикрутять? зараз я на констракшені (тір 5). Якщо вони скажуть нам потрібні люди з констракшн це одне, а якщо ще і додадуть ноки, наприклад тільки квал працівникі, то що робити работягам ? )))))
-
Можно бесконечно долго сравнивать качество украинских, канадских и еще каких либо докторов. Я лиш говорю о том что если гавермент выделяет эту отрасль в приорететные и признает острый дефицит кадров, то хотелось бы увидеть какие то конкретные шаги на пути к решению этой проблемы.
-
Добрый вечер. Ребят подскажите пожалуйста кто слышал что-то про продление WP для тех кто приехал по CUAET? говорят что до конца Марта можно податься на продление, только я не нашел никакой офф инфы…
-
Саскачеван
-
Спитаю свого директора але маю сумніву що він захоче це робити.
-
Так як це зараз гаряча тема, ми з колегами написали відкритого листа на тему: Продовження дозволу на роботу для українців понад 3 роки дозволених CUAET: міфи і Закон rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/
-
Так як це зараз гаряча тема, ми з колегами написали відкритого листа на тему: Продовження дозволу на роботу для українців понад 3 роки дозволених CUAET: міфи і Закон rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/
-
Скажіть будь ласка, а в якій це провінції рахують години з технікума/коледжа/інституту, etc.?
-
Для прикладу, хіба така робота підійде?
-
А що при отриманні ПР треба розривати ворк перміт? Я знала тільки що на церемонії отримання громадянства розрізають пластикові ПР картки
-
Номинация провинции действительна 6 месяцев, AOR дают сейчас за 4 месяца. Не наводите суету, люди и так на взводе.
-
Бывает просят обновить
-
не теряет если вы подали заявку на PR в момент когда аппликация была валидна - она остается валидной
-
Це вже не важливо,головне аби на момент подачі вона була дійсна
-
Сюрприз ещё ожидает тех кто на федеральном этапе с номинацией. Время ожидания начала рассмотрения несколько месяцев и за это время номинация теряет срок, а обновить будет сложно так как стрим на паузе
-
Все, прикрыли программу?
-
Знайшла таке
-
Не буває!
12 Jan 2024, 17:45
70192/466027
3 minutes ago