PR CUAET
-
Тому я і проти різких відповідей Є ризики - опишіть, далі люди най самі обирають Різати під корень спочатку ну таке Імхо
-
Якщо навіть люди дійсно хочуть спробувати, будуть вони «випадковістю» чи ні, це їм нашкодить?
-
У них это звучит так: “Sit tight and wait. Then, wait more.”
-
Паспорт дружини закінчується у серпні, та ворк перміт також у серпні. Новий паспорт отримаємо у Квітні. Чи можна буде податися на подовження ворк перміту у Квітні? (щоб було 3 роки з моменту прибуття до Канади) Я так розумію що це буде не безкоштовно, можлиіо десь 150 CAD але не розумію чи це взагалі можливо. Також є можливість отримати її паспорт у цьому місяці, та податисьна подовження до 31 березня, але то буде коштувати десь на $1 тис дорожче через додаткові через білети та готель. Що порекомендуєте? Дякую.
-
Пройдіть терміново обов'язково. Якщо буде "лист щастя" то вже халепа-і ПР буде під питанням
-
Будь ласка. Все вірно зробили. Якщо " Листа Щастя" не було то все добре.
-
Не вірно.По Медогляду був розділ при подачі на візу. А там було вказано що всім проходити
-
Не зовсім так. Вони б не давали не достовірної інформації або такої, яка б вводила в оману. У них є чіткі інструкції. Зателефонуйте і запитайте все, що вас турбує. Коли я телефонувала минулого разу щодо того, чи можна залишати країну після подачі на PR, вони сказали, що так, хоча тоді в групі мені тут писали протилежне. А, коли вийшли деталі програми, виявилося, що все сказане га лінії було правдою. Я нікого не агітую і сама ще не вирішила щодо подачі чи ні але, наразі у мене немає підстав не довіряти, почутому на лінії