PR CUAET
-
Не вірно.По Медогляду був розділ при подачі на візу. А там було вказано що всім проходити
-
Не зовсім так. Вони б не давали не достовірної інформації або такої, яка б вводила в оману. У них є чіткі інструкції. Зателефонуйте і запитайте все, що вас турбує. Коли я телефонувала минулого разу щодо того, чи можна залишати країну після подачі на PR, вони сказали, що так, хоча тоді в групі мені тут писали протилежне. А, коли вийшли деталі програми, виявилося, що все сказане га лінії було правдою. Я нікого не агітую і сама ще не вирішила щодо подачі чи ні але, наразі у мене немає підстав не довіряти, почутому на лінії
-
Підкажіть, якщо податися на ворк перміт з новим паспортом до 31 березня, чи видадуть новий на 3 роки? Діючий ворк перміт ще дійсний один рік.
-
вот, что было при подаче на визу. нет обязательного здесь. а информирование. кто проживал в определенной стране до канады, тому могут не написать предписание в wp/vr проходить мед экзамен. таких примером много, выдача статусных документов без того, что нужно пройти мед осмотр в течение 90 дней www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents/country-requirements.html#wb-auto-5
-
Скажіть, будь ласка,чи є тут люди які самостійно подавалися по гум програмі і отримали ПР. Напишіть, будь ласка в особисті🙏
-
Ви просто писали про переслідування і всяке таке. Може я була неуважна
-
Ніхто цього не знає.
-
Що - навпаки? До чого мені ваши поради про читання, коли я записувала на слоти дитячі - а йшли дорослі, і навпаки - на запис дорослого йшли з дитиною і їх приймали? Більш того - у жінки працівника в оконці спитали , і вона відповіла, що це не важливо. Ну вам, може, і треба щось читати, як у школі . А дехто вже все на практиці вияснив - як це працює.
-
Можливо вже і не буде😅
-
У моїх дітей також не було позначки, що потрібно проходити медогляд. Приїхали у квітні 2022, дзвонила тоді в ircc , вони сказали не проходити, якщо це не вказано в візітор рекордс. Пройшли вже через рік , коли прийшов запит після подачі на ПР. Так що не обов’язково всім проходити.