PR CUAET
-
Лікар нормально може одержати ПР по експрес ентрі без канадського досвіду. Хто хоче той знаходить
-
Так пересилайте знайомим, за бажанням в історіях соцмережі можна опублікувати. А щодо підпису то перейшовши за посиланням потрібно буде заповнити коротеньку форму і підтвердити підпис в електронному листі. Дякую! Може ж поможе рідненькій.
-
Мені також цікаво як податися самостійно, тому що коли звонила адвокатам , там автовідповідач і ніяких розмов…, по подачі на PR хто самостійно подав, напишіть
-
А ви спитайте тих хто за ющенка колись воював... Люди робили як ви кажете щось щоб змінити ситуацію а результат - такий самий. Ну якби ми жили б по 500 років то може б 50 років і можна булоб виділити на боротьбу з системою... У нас спочатку батьки все життя боролися, потім діти потім онуки... а коли жити спокійним життям?
-
Моєму сину теж 9, в аеропорту видали стаді перміт, от ми і продовжували стаді перміт. Дадуть до дати закінчення WP одного з батьків.
-
Без понятия! Но все возможно.
-
Я продовжила стаді перміт для сина, новий прийшов без позначки CUAET. Щоб продовжити хелс- карту, в мене попросили мій ворк перміт та лист з роботи, що працюю на full time.
-
Добрий день. Таке питання: Чи потрібно робити оцінку диплома молодшого спеціаліста (Технік-будівельник) для подачі на PR. І якщо так, то яким чином? На сайті WES пише, що WES does not evaluate occupational or trade qualifications for ECA Evaluation for IRCC. Дякую.
-
Як це зробити ?
-
Скажіть хто відривав перміт після мед огляду
-
Мова йшла про Візу по CUAET. Дитина ще з тих пір не пройшла. А там якраз це обов'язкова умова.
-
Я отримала, задавайте питання тут. Скоріш за все іншим також знадобляться відповіді.
-
Афідевіт це клятва перекладача яку потім завіряє нотаріус разом з документом і його перекладом