PR CUAET
-
Моєму сину теж 9, в аеропорту видали стаді перміт, от ми і продовжували стаді перміт. Дадуть до дати закінчення WP одного з батьків.
-
Без понятия! Но все возможно.
-
Я продовжила стаді перміт для сина, новий прийшов без позначки CUAET. Щоб продовжити хелс- карту, в мене попросили мій ворк перміт та лист з роботи, що працюю на full time.
-
Добрий день. Таке питання: Чи потрібно робити оцінку диплома молодшого спеціаліста (Технік-будівельник) для подачі на PR. І якщо так, то яким чином? На сайті WES пише, що WES does not evaluate occupational or trade qualifications for ECA Evaluation for IRCC. Дякую.
-
Як це зробити ?
-
Скажіть хто відривав перміт після мед огляду
-
Мова йшла про Візу по CUAET. Дитина ще з тих пір не пройшла. А там якраз це обов'язкова умова.
-
Я отримала, задавайте питання тут. Скоріш за все іншим також знадобляться відповіді.
-
Афідевіт це клятва перекладача яку потім завіряє нотаріус разом з документом і його перекладом
-
А я вам скрін від якого кабінета з якою анкетою ось це привела? Чи ви взагалі не бачили, як виглядає кабінет на візу CUAET? Ну так зайдіть в свій кабінет анкети CUAET та узнаєте , які вимоги там були по медкомісіі і як він виглядає. Може буде для вас відкриттям, що у всіх по візі CUAET чітко в кабінеті вказано, що наразі вам медкомісія не потрібна, якщо щось зміниться - ми вам повідомимо. А повідомляли вони записами к пермітах при їх видачі. Якщо у когось такого запису нема - то він залишається ось у цьому статусі, що вказані у кабінеті візи CUAET, який ви, навіть, не впізнали. І прочитайте що тут люди пишуть, накінець. А то знову у нас модератори починають демонструвати не розуміння навіть як виглядає кабінет візи CUAET та не читають, що інши вже не одна людина пише про то, що медкомісію їм у пермітах CUAET не вписали і вони ії не проходили і IRCC це підтвердив, як і імміграційний адвокат. Якщо ви для себе вирішили пройти все на світі , ну на всякий випадок, - ну це ваша справа. Навіщо писати і нав'язувати це всім.
-
Скажіть будьласка з якої ви провінції, у вас виглядає начебто дуже все швидко, для всіх нас учасників групи так бажаю🙏….., будьласка поділіться надалі як ваш процес?дякую🙂
-
Доброго дня, хтось вказував національний паспорт але завантажував без перекладу. Що в цьому випадку може бути - попросять завантажити переклад чи подавати анкету наново? І ще питання - чи потрібно подавати свідоцтво про народження чоловіка, який не є головним аплікантом?
-
Добрий день. Якщо не складно, поділиться будь ласка контактом еміграційного консультанта 🙏
-
По перше -збавте тон. По друге -по візі CUAET обов'язково по прибутті на протязі 90 днів медогляд. Це було у всіх в анкеті. По третє - людина вже все вияеила і здає медогляд. По четверте- не давайте неправдиву інформацю, бо за це можливо і в бан По п'яте не тегайте мене в цьому діалозі. Продовжувати тему медогляд в відповідні вітці