PR CUAET
-
А я вам скрін від якого кабінета з якою анкетою ось це привела? Чи ви взагалі не бачили, як виглядає кабінет на візу CUAET? Ну так зайдіть в свій кабінет анкети CUAET та узнаєте , які вимоги там були по медкомісіі і як він виглядає. Може буде для вас відкриттям, що у всіх по візі CUAET чітко в кабінеті вказано, що наразі вам медкомісія не потрібна, якщо щось зміниться - ми вам повідомимо. А повідомляли вони записами к пермітах при їх видачі. Якщо у когось такого запису нема - то він залишається ось у цьому статусі, що вказані у кабінеті візи CUAET, який ви, навіть, не впізнали. І прочитайте що тут люди пишуть, накінець. А то знову у нас модератори починають демонструвати не розуміння навіть як виглядає кабінет візи CUAET та не читають, що інши вже не одна людина пише про то, що медкомісію їм у пермітах CUAET не вписали і вони ії не проходили і IRCC це підтвердив, як і імміграційний адвокат. Якщо ви для себе вирішили пройти все на світі , ну на всякий випадок, - ну це ваша справа. Навіщо писати і нав'язувати це всім.
-
Скажіть будьласка з якої ви провінції, у вас виглядає начебто дуже все швидко, для всіх нас учасників групи так бажаю🙏….., будьласка поділіться надалі як ваш процес?дякую🙂
-
Доброго дня, хтось вказував національний паспорт але завантажував без перекладу. Що в цьому випадку може бути - попросять завантажити переклад чи подавати анкету наново? І ще питання - чи потрібно подавати свідоцтво про народження чоловіка, який не є головним аплікантом?
-
Добрий день. Якщо не складно, поділиться будь ласка контактом еміграційного консультанта 🙏
-
По перше -збавте тон. По друге -по візі CUAET обов'язково по прибутті на протязі 90 днів медогляд. Це було у всіх в анкеті. По третє - людина вже все вияеила і здає медогляд. По четверте- не давайте неправдиву інформацю, бо за це можливо і в бан По п'яте не тегайте мене в цьому діалозі. Продовжувати тему медогляд в відповідні вітці
-
Свідоцтво про народження з перекладом потрібно усім кого ви включили в аплікацію , наприклад я подала батьків тато головний аплікант , я вкладала 2 їхні свідоцтва про народження і своє також щоб показати , що вони дійсно являються моїми батьками.
-
Основний аплікант - дружина, в неї брат канадієць. В її випадку зрозуміло, але навіщо тоді моє свідоцтво, якщо воно не підтверджує зв'язок з моєю дружиною, в нас різні прізвища?
-
Дякую) якщо його не завантажити одразу вони через деякий час можуть попросити, чи повністю анкету скасувати?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form2.html?adobe_mc_sdid=SDID%3D1DA141373456D264-6C015D8A44D552D1%7CMCORGID%3DA90F2A0D55423F537F000101%40AdobeOrg%7CTS%3D1708177876
-
Я б вам порекомендувала на веб форму написати , і надати поянення , і включити документ перекладений.. для більш точної інформації запитайте у Остап Босак ,
-
Доброго дня. Таке питання, якщо подався по провінційній програмі і досі в очікуванні, чи можна паралельно подаватися по програмі для родичів. Чи це вже буде масло масляне і порушення умов програм на подачу PR. Дякую за відповідь.
-
По перше -збавте тон. По друге -по візі CUAET обов'язково по прибутті на протязі 90 днів медогляд. Це було у всіх в анкеті. По третє - людина вже все вияеила і здає медогляд. По четверте- не давайте неправдиву інформацю, бо за це можливо і в бан По п'яте не тегайте мене в цьому діалозі. Продовжувати тему медогляд в відповідні вітці
-
А я вам скрін від якого кабінета з якою анкетою ось це привела? Чи ви взагалі не бачили, як виглядає кабінет на візу CUAET? Ну так зайдіть в свій кабінет анкети CUAET та узнаєте , які вимоги там були по медкомісіі і як він виглядає. Може буде для вас відкриттям, що у всіх по візі CUAET чітко в кабінеті вказано, що наразі вам медкомісія не потрібна, якщо щось зміниться - ми вам повідомимо. А повідомляли вони записами к пермітах при їх видачі. Якщо у когось такого запису нема - то він залишається ось у цьому статусі, що вказані у кабінеті візи CUAET, який ви, навіть, не впізнали. І прочитайте що тут люди пишуть, накінець. А то знову у нас модератори починають демонструвати не розуміння навіть як виглядає кабінет візи CUAET та не читають, що інши вже не одна людина пише про то, що медкомісію їм у пермітах CUAET не вписали і вони ії не проходили і IRCC це підтвердив, як і імміграційний адвокат. Якщо ви для себе вирішили пройти все на світі , ну на всякий випадок, - ну це ваша справа. Навіщо писати і нав'язувати це всім.
-
У моїх дітей також не було позначки, що потрібно проходити медогляд. Приїхали у квітні 2022, дзвонила тоді в ircc , вони сказали не проходити, якщо це не вказано в візітор рекордс. Пройшли вже через рік , коли прийшов запит після подачі на ПР. Так що не обов’язково всім проходити.
-
вот, что было при подаче на визу. нет обязательного здесь. а информирование. кто проживал в определенной стране до канады, тому могут не написать предписание в wp/vr проходить мед экзамен. таких примером много, выдача статусных документов без того, что нужно пройти мед осмотр в течение 90 дней www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents/country-requirements.html#wb-auto-5