PR CUAET
-
Ви пишете, що можна вільно підгружати. А куди підгружати? В IRCC? Так там є тільки можливість завантаження додаткових документів, якщо вони просять того. А якщо немає такого запиту, то та функція не є активною. Може Ви знаєте куди то можна завантажити?
-
Раніше медичний огляд здавався до видачі візи. Ніхто б не дав візу без нього. CUAET програма була виключенням і медичний екзамен потрібно було здати на протязі 90 днів після прибуття в Канаду або по бажанню до. При заповненні анкети всі ставили галочку що ознайомлені з умовами програми, однією з яких і є проходження комісії. Те що Ви обвели на картинці і є спрощення саме для CUAET - проходження медкомісії саме після видачі візи. В аеропорту нам офіцер особисто на цьому наголошував, ще й видав пам'ятку, де це все було прописано.
-
А як вийти на того МР? Просто цікавлюся, але нехай на всяк випадок буду знати
-
Всім привіт! Мене звуть Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS) 🇨🇦 водіння (DriveTest, SAAQ, MPI) 🇨🇦 роботи (University of Toronto, PEO, OCT) та будь-яких інших потреб. NEW! Також доступною є послуга легалізації та АПОСТИЛЮВАННЯ документів "під ключ" 🔑 Звернутися: [email protected] , залишити заявку тут, або написати в Telegram. 🔥За промо-кодом PRCUAET діє знижка!
-
Хто знає, відпишіть, будь-ласка. Збираюсь подавати на PR маму ( яка приїхала по Quaet). Медицину вона не проходила, оскільки не збиралася працювати в мед./пед.сфері( і не працювала ніде взагалі). Побачила інформацію, що через відсутність медицини, може анулюватися Work permit. Чи доречно зараз пройти медицину, перед подачею на PR і чи заразується вона для PR? Чи після прийняття пакету документів на PR вони все-одно запросить медицину. І друге, чи може вона виїхати після подачі на PR в Україну? Дякую!
-
Всі діють виключно з припису та реквестів, починаючи з біометріі, закінчуючи медкомісією. Припису персонального нема - нема обв'язку, бо це не проходження не буде порушенням. Не треба бігати без приписів IRCC та шукати проходження біометріі, медкомісії. Коли ми проходили - з нас у медклініки також попросили показати перміти, в яких був цей припис. Тільки після цього прийняли.
-
Всім привіт! Мене звуть Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS) 🇨🇦 водіння (DriveTest, SAAQ, MPI) 🇨🇦 роботи (University of Toronto, PEO, OCT) та будь-яких інших потреб. NEW! Також доступною є послуга легалізації та АПОСТИЛЮВАННЯ документів "під ключ" 🔑 Звернутися: [email protected] , залишити заявку тут, або написати в Telegram. 🔥За промо-кодом PRCUAET діє знижка!
-
Ви робили афідафіт на кожен документ, який перекладали, чи один на всі? А якщо зроблена копія документа, прошита разом з перекладом і це все завірено нотаріусом, то чи потрібно робити афідафіт?