Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Чисто для катарсісу? )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Нащо їх розривати? ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не обовязково. LMIA + OWP works
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На 10 буде досить, за більше бали не дають. Критичні 9тки, по всіх дисциплінах, бо за це також дають максимальні трансферабл пойнти
    1 Reply Last reply
    0
  • t5181669516T Offline
    t5181669516T Offline
    Olena Belperio
    wrote on last edited by
    Ви як ото вчора родились! В Канаді такі виходці з Росіі, а багато хто і з Союзу, і більшість їх євреї, до речі, живуть тут й по 20-30 років, а хто і більше! Тут своя спільнота, і всі жили і живуть і спілкуються , як і завжди жили.. Вони , чи ми яєсь відношення до дурнуватого путена мають? Да вони звідти давно поїхали і живуть і працюють в Канаді . І юристами вони працюували задовго до ціеї війни! Так шо їм тепер не надавати послуги українцям, бо рашка дурнувата? А якшо завтра Зеленськиб на Польшу нападе (як приклад), то українці шо живуть десятиріччями в Канаді повинні всі разом в прірву кинутися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vova(Mariupol)
    wrote on last edited by
    Кто то покупал этот курс ? Это канал на Ютюбе hzadeducation
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    До того, що не лише Канада не приймає наші дипломи але і інші країни. У мене сім'я знайомих лікарів працює тут не по спеціальності, так їм важко, але вони усвідомлюють сьогоднішні реалії і працюють на пр. Хоча також мали подаватися по AOS через декілька місяців 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Офіцери все визначають на свій розсуд, але в рамках закону, який їм дає право приймати рішення. Тому якщо є "можуть пройти медкомісію" у законі , то ось офіцер і на власний розсуд і вирішує - пройдуть чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Просто в Гугле пишите member of Parliament и ваш почтовый код или адрес. Эти мемберы привязаны именно к районам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Можна як візитор. Стаді в такому віці не обовязковий
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Мої 2 дипломи також тут нікому не потрібні. В Норвегії на кухні та прибиранні з ними працювала. Тут зараз думаю що робити і як працювати по спеціальності. Я можу обурюватися, але факт залишається фактом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Можна з одного, якщо подаєтся одночасно так навіть зручніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Хоть відскануйте його собі. Вам треба буде деякі дані з нього потім на подачі на громадянство
    1 Reply Last reply
    0
  • t668630524T Offline
    t668630524T Offline
    Anna K
    wrote on last edited by
    Згідна з Вами абсолютно! Ніяких санкцій проти нас за не проходження медогляду не буде тому що ми нічого не порушили. Ми прилетіли в лютому 2022, до початку дії програми КУАЕТ по візіторській візі, це зрозуміло, так. Ніхто в аєропорту нес не встрічав і Воркперміт не видавав і нічого не наголошував, як ви мені тут всі кажете, що в Аеропорту офіцери наголошують. Я подавалась на Ворк перміт і Стаді перміт з СЕРЕДИНИ Канади. Мені через тиждень в мій особистий кабінет прийшло запрошення пройти медогляд. Я за тиждень його пройшла. Для доньки нічого не приходило і в її Стаді перміті (я вже показувала) ніяких відміток або попереджень немає. Навіть більше… Моя донька минулого літа літала в Україну і верталась назад і ніхто їй не АНУЛЮВАВ її Стаді перміт так як тут нас всі частенько лякають. Висновок: я можу не робити і зараз ту медкомісію і чекати поки мене запросить її пройти бо вона необхідна для ПР. Але, для економії часу процесінгу моєй аплікації я зробила апоінтмент і ми його пройдем щоб на момент розгляду можно кейсу там вже було все по максимуму. Але я це не роблю бігом того що я не зробила його по прильоту! Всім гарного дня і ще раз спасибі за поради! За різні поради! 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В теорії так. На практиці це переважно для родичів. По деманд вибирають дуже туманно, і чітко не зрозуміло кого і як. Мати ЕЕ звісно не пошкодить, але аж сильно не варто надіятися, і паралельно шукати інші варіанти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Сертифікований в Канаді (за всі звичайно не скажу, в мене досвід з нашими рідними ATIO)? в чередньомe 40+ за сторінку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Нова Скошія і НьюФаунленд. Там найпростішщі програми. Але і там і там треба буде чекати до 21го року
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Не бачу сенсу з вами вести розмову. Сліпий не побачить, глухий не почує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5181669516T Offline
    t5181669516T Offline
    Olena Belperio
    wrote on last edited by
    Угомоніться вже зі своїм . У багатьох сайти існують по багато років і висять на доменах, бо було так дешевше зробити. Зараз всім юристам сайти перероблювати? З яким ще українським доменом сайт потрібен вам? Досить вже @@@ молотити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6207352595T Offline
    t6207352595T Offline
    Const
    wrote on last edited by
    А де вони взагалі потрібні? Це ж трата часу, якщо не маєш родичів які тебе кудись влаштують
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags