PR CUAET
-
На жаль це не так. З гарячої лінії в нас часто бувають дуже не точні, місцями взагалі шкідлоиві поаради. Гаряча лінія щоб відповідати на загальні питання, але вони переважно не володіють нюансами. Вони частково праві що продовжити можна до 2027 або до кінця паспорту. Але це стосується тих хто подається наприклад на перший CUAET WP
-
Добрый день. Кто аплаился по программе “Ukraine Family Reunification Public Policy”? Скажите пожалуйста сразу же после нажатия кнопки отправить форму у вас что-то произошло, например появилось какое то сообщение в личном кабинете или какой то код или пришло автоматическое письмо на почту ? Подались 3,5 месяца назад и просто тишина. В личном кабинете написано “submitted” все это время. Нигде на сайте не написаны сроки именно по этой программе. @prcuaetua @OstapBosak
-
Доброго дня усім! Я по темі гілки - я подалась на Гуманітарну програму, і через 3 тижня прийшло запрошення на біометрію, але AOR - я не отримала - це ж окремим листом він має бути? Але люди пишуть, що не було б запрошення на здачу відбитків без AOR.. Дякую.
-
Дякуємо. Це правда. Якщо подзвонити в IRCC з одним і тим самим питанням 2 різні людини скажуть різну інформацію. Тому потрібно дуже точно уточняти все саме по своїй програмі і провінції у консультантів. Та ще й самому 1000 раз все перевірити і подумати що саме у вашому випадку можуть ще захотіти.
-
Дякую за розгорнуту відповідь!