Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Я думаю що це не буде проблемою обгрунтувати. Чоловік отримав номінацію від Альберти, але декілька днів тому його забрала смерть😭😭😭. Щоб працювати рік фултайм у мене його немає,через рік щакінчуються ворк перміти мої і дитини. Я просто не встигну😭
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо підтверджено документами, можуть дати довший час на прохзоджеyyz або звільнити від первнизх секцій тесту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Ah
    wrote on last edited by
    Доброго дня, для реєстрації на тест який документ потрібен? Пробую внести воркперміт, але не розумію який номер писати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за статистику. Також варто зазначити що переважно толкові консультанти не беруть зовсім сирі кейси. Тому особиста статистика в консультантів зазвичай буде значно позитивніша ніж якщо ми оцінюємо загальні шанси рандомного кейсу в обговоренні в чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1780726239T Offline
    t1780726239T Offline
    Nadiia Soroka
    wrote on last edited by
    О Боже, я Вам щиро співчуваю.. я нічого не тямлю в цій програмі, але сподіваюсь Вам допоможуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Tsymbal
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Починаю готуватися до подачі на PR і маю таке питання. Я вже рік відпрацював на компанію в Онтаріо але проживаю у Анльберті. Вже не плануємо переїзд в іншу провінцію так як тут син пішов в школу і не хочемо його дергати. У свого HR поцікавився чи вони мають офіс в Альберті і отримав таку відповідь: "We do not have an office in Alberta in which you can work. It is a small rented space only. If your manager approves your move to another province (since there is a time zone difference) please provide that agreement to me via email and then once you’ve moved". Чи правильно я розумію, що якщо мене переведуть, то я втрачу рік, який відпрацював в провінції Онтаріо? Хочу перевестить, так як не витягаю бали по Онтаріо, вже маю 40 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Є таке поняття як generalized risk. Воно переважно застосовується в біженстві, але і в гуманітарній може бути важливим. generalized risk не відноситься особисто до вас. Наприклад війна - це generalized risk який відноситься дло цілої території і мільйонів людей. Для цих програм переважно потрібно в першу чергу опиратися на фактори які відносяться вийнятково до вас. Тобто поаказати що ваша ситуація унікальна, на фоні інших Укрїанців, та на фоні інших 2 мільйонів тимчасових резидентів в Канаді які зараз конкурують за ті 200-300 тис місць на ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Далеко не у всіх проблеми з англійською, тому запитати чітко не було проблемою, особливо, коли людина закінчила університет в штатах. Питання лише в тому, наскільки можна довіряти тому, що вон би говорять на лінії 🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Тому що це просто працівники кол центру.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Навіть якщо ви впевнені в англійській. Вони можуть казати вам неправильно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Як же добре ви мене вже знаєте )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я переважно не стільки відмовляю, скільки хочу щоб люди реалістично оцінювали масив роботи і шанси. Подаватися можна без проблем. Уцнікальність гуманітарної перед біженством що вона не несе ризиків крім витрат часу та грошей. Але якщо мати останні 5 тисяч і вибирати між економічною і гуманітарною, то ця інформація може бути критична. Якщо розглядати гуманітарну чисто як додатковий план, і паралельно робити кроки до економічної програми, то можна подаватися і взагалі бюез причин. Якщо є гроші і бажання, чому б і ні. В лотерею теж люди постійно виграють, і те що шансів мало не означає що не можна грати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Безумовно,це статистика одного з багатьох.
    1 Reply Last reply
    0
  • t353530342T Offline
    t353530342T Offline
    Vadym S.
    wrote on last edited by
    Повністю згоден і розумію. Але ще раз - "утром деньги - вечером стулья"(С), як пріоритетно отримати PR у сфері охорони здоров'я, якщо туди не потрапити без нього? Це риторика, не відповідайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Пошукайте в спамі може. Бо на відбитки переважно після AOR Ну і в запрошенні переважно вже буде номер заявки. А якщо є номер = AOR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ви про lawpoint то вони просто останні 20 років таргетують російськомовний ринок, який простіше таргетувати з ru домену. Які в них думки політичні я не знаю. Колись на початку свого шляху років 10 назад звертався до них за консультацією. В професії нічого поганого про них не чув. Вони по факту такі ж Канадці, які я наприклад. А чи звертатися до них за послугами чи ні, це вже справа кожного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5509540121T Offline
    t5509540121T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Остапе! Скажіть, а чи можна, подавшись на гуманітарну програму, податись паралельно на WP, точніше - на зняття обмежень, чи не нашкодить це ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо в них є Альбертівська реєстрація, і фізичне місце праці, то це варіант. Якщо ваш НОК і їхній НАЙКС підходять під Tech Pathway то подаватися можна відразу. Якщо ні, то треба 24 місяці досвіду за останні 30 місяців (не має значення чи в Альберті). Якщо цього немає, тоді вже 12 місяців в Альберті
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Тоді це виглядає дуже дивно, погодьтеся, якщо на елементарні запитання вони не знають відповідей або говорять неправду. 🤷🏻‍♀️ З особистого досвіду звернень на гарячу лінію ircc чи CRA, все, що вони говорили, підтверджувалося. Тому і виникають логічні запитання.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags