PR CUAET
-
Шок контент, про яку саме номінацію іде мова?
-
Пане Остап, таке питання. Добре мати план Б, якщо з гуманітарною не вдасться. З іншого боку, якщо є план Б, то нащо гуманітарна. Але то лірика. Питання: в мене є профіль ЕЕ з абсолютно нереалістичними на сьогодні балами, через які я власне і не можу пройти по економічній. Подаюсь на гуманітарну, скажімо, приходить перший апрув. І тут в ЕЕ відбирають всіх з балом 350 (мрії), включно зі мною. Що відбудеться далі? Чи маю я відмовитись від ЕЕ чи від гуманітарної? Чи не зашкодить це в цілому?
-
За Польщу це швидше всього не доказуємо, та і це більше причини для біженства (але малоймовірно, що повірять що в Польщі вас переслідували по національному признаку). Психологічні проблеми можуть бути вагомим фактором, якщо тут вони пішли на поправку, і є документи від психологів які це підтверджують. Неможливість повернутися до дому тому що дім під окупацією також непоганий аргумент. Але молодий вік, можливість отримати ПР іншими способами, немає дітей на яких можна було б будувати додаткові аргументи будуть тягнути заявку вниз. Пробувати можна, але як на мене кейс не супер сильний, хоча і не голий. Проте треба розуміти що чисто моя субєктивна думка. Гуманітарна програма взагалі дуже субєктивна, тому моя оцінка може сильно відрізнятися від оцінки моїх колег по цеху.
-
Якщо не набираю 300 балів в ЕЕ, то їх нічим не оминути у цій програмі?
-
Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html
-
Дякую. Але ж ми саме акцентуємо, що не можемо пройти по іншим програмам, а тут виявляється, що — а ой — можемо. Тобто, по суті не сказати про це в гуманітарній — типу обман. З іншого, якщо в гуманітарній вже закрутилося, логічно продовжувати йти по ній
-
Удалёнка, ктати, там нелегальна, хоть и не гоняют туристов за такое
-
Никак. Почта дорогущая, инфрастуктуры нет почти, работать легально...? KITAS если... но там как вот местный закрытый ворк пермит. На одной работе только (или одном направлении) Работы мало. Туризм.... кафешки...
-
Не тзовcім так. Акцентувати увагу на тому що не можете ПР треба, якщо це вигідно або так. Але це не означає що це є якоюсь строгою умовою для подачі. Коли ми робимо кейси тут мамі чи бабці Громадянина яким немає куди повертатися, вони ж можуть бути спонсоровані. Але це не заважає їм робити гуманітарну, якщо є інші гуманітарні фактори. Ну і коли прохідний 540 коли ви подавалися на гуманітарну, а потім вас вибирають з прохідним 350, то це ж не означає що ви могли знати майбутнє. І це ж не міняє ваших всіх інших гуманітарних факторів які ви поисували в свому кейсі? Я надіюся у вас крім неможливості отримати ПР є якісь інші причини чому ви подаєтеся на гумантіарну ;)
-
Неприйшло деяким чи всім? Як воно повинно бути?
-
Дякую за діалог і професійну думку!
-
Шкода що ситуація з покійним ділдусем не дає пр...