PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html
-
Дякую. Але ж ми саме акцентуємо, що не можемо пройти по іншим програмам, а тут виявляється, що — а ой — можемо. Тобто, по суті не сказати про це в гуманітарній — типу обман. З іншого, якщо в гуманітарній вже закрутилося, логічно продовжувати йти по ній
-
Удалёнка, ктати, там нелегальна, хоть и не гоняют туристов за такое
-
Никак. Почта дорогущая, инфрастуктуры нет почти, работать легально...? KITAS если... но там как вот местный закрытый ворк пермит. На одной работе только (или одном направлении) Работы мало. Туризм.... кафешки...
-
Не тзовcім так. Акцентувати увагу на тому що не можете ПР треба, якщо це вигідно або так. Але це не означає що це є якоюсь строгою умовою для подачі. Коли ми робимо кейси тут мамі чи бабці Громадянина яким немає куди повертатися, вони ж можуть бути спонсоровані. Але це не заважає їм робити гуманітарну, якщо є інші гуманітарні фактори. Ну і коли прохідний 540 коли ви подавалися на гуманітарну, а потім вас вибирають з прохідним 350, то це ж не означає що ви могли знати майбутнє. І це ж не міняє ваших всіх інших гуманітарних факторів які ви поисували в свому кейсі? Я надіюся у вас крім неможливості отримати ПР є якісь інші причини чому ви подаєтеся на гумантіарну ;)
-
Неприйшло деяким чи всім? Як воно повинно бути?
-
Дякую за діалог і професійну думку!
-
Шкода що ситуація з покійним ділдусем не дає пр...
-
Тогда попробуйте новый тест которые оценивает AI и после него узнаете используют ли они AI
-
ребята, подскажите кто в курсе, получил WP с отметкой Employment location: Manitoba, будут ли вопросы при трудоустройсте в другой провинции? заранее благодарю!
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, що відбувається далі після подачі аплікації на новий ворк перміт? Мій діючий ворк перміт анульовується і я в «підвішеному» статусі чекаю на новий ворк перміт, який може бути на старі дати або, якщо повезе, то на нові дати?
-
Мій чи того,хто робив фото?
-
Скажіть ,будь ласка,на зворотній стороні фото,є фраза Signature du répondant ,це чий має бути підпис?