PR CUAET
-
Шкода що ситуація з покійним ділдусем не дає пр...
-
Тогда попробуйте новый тест которые оценивает AI и после него узнаете используют ли они AI
-
ребята, подскажите кто в курсе, получил WP с отметкой Employment location: Manitoba, будут ли вопросы при трудоустройсте в другой провинции? заранее благодарю!
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, що відбувається далі після подачі аплікації на новий ворк перміт? Мій діючий ворк перміт анульовується і я в «підвішеному» статусі чекаю на новий ворк перміт, який може бути на старі дати або, якщо повезе, то на нові дати?
-
Мій чи того,хто робив фото?
-
Скажіть ,будь ласка,на зворотній стороні фото,є фраза Signature du répondant ,це чий має бути підпис?
-
Шановний ти, і дорогі інші українці. Які чомусь вирішили сміятись над фактом репресій моєї сімʼї. Я навела тоді абсолютно інші і сильні аргументи в моєму кейсі, і також уточнила цю інфу, як психологічний фактор чому я обрала шлях іміграціі. І чіплятись і зловтішатись бідами моєї сімʼї я не позволю. Ти думаєш адекватно сміятись над сімʼями людей, в яких близькі зараз в полоні в росіян? І що вони там роблять з ними? Так моя сімʼя це все пройшла і не 1 рік, і купу років. З мої родини 14 хлопців загинуло. І ти думаєш це не мало впливу на бажання жити в Україні? Це писалось лиш в такому контексті. Хоча там і інші аргументи. Просто ниці і дикі люди. Аби зловтішатись таким.
-
Зараз, мабуть, все більше українців спробують подаватися за гуманітарною. Звісно, шкода, що однією неможливості податися за іншими програмами недостатньо. От наша сім'я, наприклад. За іншими програмами зараз вже не проходимо через зупинення AOS. За гуманітарною - теж не проходимо 😵💫. І таких людей дуже багато.
-
Добре
-
Member of the Parliament
-
Вихідців з Індії тут називають індусами. А корінне населення Канади (Metis, Inuit та First Nations) тут краще не називати індійцями, бо тут це моветон 🤷♀️
-
Ви знову тут когось у чомусь звинувачуєте? Скористатись психологом іноді це дійсно потрібно. Бо у Вас синдром жертви. Тут більшість на клітинному рівні розуміє що таке війна, а ле це не група психологичнлї підтримки. Це група для тих хто вирішив рухатись діл попри все. У Вас надумана проблема отримання PR, репресували Вашу родину так як нікого не репресували (почитайте книжки що таке репресія). Вам прямий шлях до лікаря.
-
Достатньо що клініка надіслала