PR CUAET
-
Ну на крайняк можно продлевать Workpermit
-
Ви психіатр щоб класти якісь діагнози? Чи міграційний юрист? Ні. Ви ні те, ні те. Чи я маю тихо мовчати коли абсолютно чужі люди насміхаються над фактами з моєї сімʼї?
-
www.justforcanada.com/9-from-aor-to-ppr.html#/fees
-
Мамі треба було зробити медогляд на протязі 90 днів, не зважаючи на те що вона не буде працювати взагалі (і робота в медичній чи не медичній сфері тут взагалі ні при чому). В любому випадку тут тепер питання в тому те як подивиться імміграційний офіцер на той факт що мама не пройшла медогляд… Проконсультуйтесь краще з іміграцвним консультантом. Як на мене то я б радила пройти мамі медогляд перед подачею на ПР.
-
Не хотіли б щоб до Вас не чиплялись не писали б тут особисту інформацію. Вам потрібна просто увага, розумію. Ви хоче про це поговорити?
-
Має бути документ з фото: паспорт закордонний підійде, driver licens чи ID.
-
Короче с работой там туго совсем, как вариант только ехать отдыхать туда Жаль конечно Мечта моя зеленая
-
Міграційний юрист не ставить діагнози...
-
Дайте номер евакуатора, я звідци викличу його та оплачу ну і Ваші данні
-
Причому окупація до роботи НКВС? Тема закрита
-
Боже яка ж Ви не далека. То інший термін - "окупація", а не "репресії". У Вас не має роботи, хоч книжки почитайте а не лише Телеграм
-
А ви не знаєте які були каральні органи збоку російської влади в Україні? Але це не має до вас відношення.
-
Доброго вечора Хочу попросити про допомогу , намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Доброго вечора Хочу попросити про допомогу , намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
-
-
Репре́сії — каральні заходи, покарання, вжиті державними органами. Росія НЕ Є І НІКОЛИ НЕ БУДЕ державним органом в Україні. Тут я Вас бачу теж у групі репресують...
-
А ви подавали саме на подовження терміну OWP, чи на зняття обмежень?