PR CUAET
-
Теж так думаю, аж цікаво чим все це закінчиться
-
Так вышло, что в 2014 году я с семьей в срочном порядке покидал Луганск в связи со всеми известными событиями. Некоторые документы у меня остались там в Луганске, в том числе военный билет. С 2014 года в Украине я не появлялся ни разу. В украинском паспорте стоит отметка что я не военно обязанный. Сейчас мне в Украинском консульстве Эдмонтона нужно подать документы на новый паспорт. В списке документов на их сайте не пишет что нужно им предъявлять военный билет. А как на самом деле обстоят дела? Просят ли военный билет? Что если нет его, можно ли податься/продлить на новый паспорт?
-
Я не казала такого, що лиш моя сімʼя. Для чого перекручувати. Це просто був наведений факт в описі моєї історії. І насміхатись з цього, я сказала що не позволю. Все. Звичайно що купа родин його має.
-
Через це пройшли щонайменше 2/3 українців у той час. То ми знаємо, що це таке. В мене особисто діди й до Сибіру були заслані, й розстріляні. І у дуже великої частини українців те ж саме. Тож не пишіть нісенітниці, нібито з цим зіштовхнулася лише ваша сім'я
-
Доброго дня, хтось може підсказати, хочу зняти обмеження з ворк перміта, але медичний еказамен сдала ще у січні 2023, тобто більше року пройшло. А у заявці питання звучить чи здавали екзамен впродовж останніх 12 місяців, то треба заново здати перед подачею, чи можна подати і так?
-
Які два документи? Що тягнути і куди? Ви якось чіткіше сформулюйте питання
-
Пипец еще и заболела жестко Но все равно пипец хочется в тропиках пожить тоже
-
То як всі інші називають вихідців з Індії тут в Канаді?
-
Мені не треба від вас допомоги, я просто відповіла неадекватам, які чомусь почали чіплятись до якогось факту з історії. І пояснила, що це не є норм. Ні більше, ні менше. Я не винна, що люди не можуть спокійно лишити цю тему.
-
Я дуже прошу модераторів, адміна, покінчити з цим! Дівчина сперечається з усім світом, і доказує, що її не цікавить думка спільноти, в яку вона прийшла і виклала всім на розсуд особисті дані! Я коли хотіла конкретно відповіді ім.консультанта, писала йому в особисті, а не викладала їх для всіх. Я не можу знайти потрібні мені відповіді по темі гілки! Приходиться прокручувати кілометри тексту. Будь ласка, зробіть щось з цим. Дякую!