PR CUAET
-
Доброго дня) Підкажіть, будь ласка, як зараз найкраще поступити фінансистам/бухгалтерам та аудиторам (NOC 11100) в Альберті, якщо призупинилась програма AOS? По Alberta Tech Pathway ми не дуже підходимо, але знайшла на офіційному сайті що до індустрії в якій я працюю (Oil&gas) є навіть привʼязаний NAICS code? Чи ЕЕ єдиний варіант чи можна понадіятись на відновлення програми AOS?
-
Призупинили aos
-
Будь ласка, не спамьте чат. Це неповага до інших чатовців. Хочеться поспілкуватися - перейдіть в особисті.
-
А шо с Альбертой не так?
-
Не спеціальний чат, а цілковите інтерв'ю Путіна Карлсону про тлумачення історії і успіхи на фронті 2СВ батька Зеленського 1947 р.н.
-
І мені скиньте. будь ласка🌺
-
Та шось вони і зараз не охотно дають ще на 3 роки ворк перміт … чи взагалі не продовжують тим хто не мав повних 3 роки….
-
Я реаліст. Хотіли б - вже б зробили. А вони для родичів тільки запустили. Це 10 відсотків. А то і менше.
-
В 44 года , там баллов не хватает совсем.
-
Щось мені віреться що десь через рік (коли закінчиться WP у перших хто прибув) щось придумають для усіх Cuaet для полегшення отримання PR.
-
По федеральной можно участвовать. Выходит шо варианты еще есть
-
Программу провинциальную закрыли. Хотя вообще то приостановили, но в том понимании как она работала - всё, лафа закончилась. Думаю по окончанию вп - Канада помашет мне рукой. 😪
-
Відправила в особисті
-
Хто ж заважає змінити провінцію. Сами індуси це і роблять заради PR.
-
Єдиний вихід - родича треба знайти ))) і податися по цій програмі. Поки не закрили.
-
Ну подивимось кому шо хто придумає і дасть
-
Зе шоумен, всі розуміють що він гуморист
-
Індуси з Англ. Наших вчать і працюють на низьких посадах. Фед. Програми не підходять їм. А провінційні - Пльберта закрила. Зараз інші позакривають. І попа настане.
-
Я це знаю
-
У індусів англійська як друга рідна, і немає війни
12 Jan 2024, 17:45
70779/452839
about an hour ago