PR CUAET
-
Так написано ж Level 1.Я так розумію що потрібно три модуля. А ще для SINP від Day Care потрібно буде реверенс леттер, джоб офер. Покажіть цей НОК
-
дякую
-
Ясно, звісно) Ми просто з Едмонтона, то нам простіше)
-
@OstapBosak , пане Остап підскажіть будь ласка з таким питанням. Подали заявку 28 листопада, номер справи отримали разом із запитом на біометрію 15 грудня. Чи є цей що вказаний у цьому листі АОР? Номер ,як приклад , Н000000000.
-
Ну нам из Ванкувера как то не очень удобно было)
-
Ми плануємо завтра особисто поїхати туди і забрати. Я вже не довіряю почті)))
-
в Украине. у меня перевод был с таким текстом. без нотариуса
-
В мене 8.12 біо, 19.12 медікал, 27.12 портал 1
-
У нас была тоже утеряна одна из двух справок. Отсылали на двоих в одном конверте мне и сыну. Я свою получила через неделю, сыну отправили через 6 недель и в итоге мы ее так и не увидели. Мы написали письмо в консульство с вопросом надо оплачивать повторно либо можно получить дубликат. Нам ответили так. Написать ФИО, данные паспорта и ситуацию про утерю почтой на листике и просьбой выслать дубликат. И отправить им с обратным конвертом. Оплатили повторно только стоимость конвертов. Справку получили через 5 дней.
-
А перекладали в Канаді?
-
Ми теж трек не замовляли. Ми поїхали туди особисто, надали документи разом з витягом і двома зворотніми звичайними конвертами, оплатили 2 квитанції. Пишіть або звоніть в Консульство, можливо теж на почті десь згубили
-
я для SINP подавал перевод заверенный бюро переводов, без нотариуса, они приняли
-
Я за два з половиною місяці так і не отримала ( а чоловіку через 2 тижні прийшла, так само оплачено і два конверти було. Але ми трек не замовляли ( Що Ви їм в листі вказували?
-
Підкажіть будь ласка, якщо ще в Україні перекладали на англійську мову і завірене нотаріусом свідоцтво про шлюб чи буде воно дійсне для подачі на sinp, чи потрібно лише тут перекладати та завіряти?
-
Дуже дякую!!
-
Так, шість років навчання в університеті дорівнює рівню магістр у Канаді
-
Привет 👋 Всех с Новым Годом! Есть вопрос, кто по гуманитарной получил pr, отпишите пожалуйста, есть пару простых вопросов)
-
Так. WES оценит как мастерс
-
Вона закінчила університет у 1983 року, і тоді не ставили такі рівні як бакалавр та магістр. То всеодно це вважається Master's?
-
www.youtube.com/live/8Uw_3VwJEqY?si=xHUbeXRSfm9x9-B0
12 Jan 2024, 17:45
Post 7078 of 387358
less than a minute ago