PR CUAET
-
Якщо готові - витратьте час та гроші на еміграційного консультанта, який дасть вам консультацію і відповість на всі питання
-
По non-ee? Не скільки
-
Вони самі WP отримували, то я помилково. Про що думаю, то й пишу🙈
-
Варіанти завжди є Люди до cuaet емігрували Залежить від того, як сильно ви цього хочете і що готові зробити
-
Тобто якщо ви не буржуй або не супер спец то вже - все?
-
На загальних умовах подаватись на туристичну візу А далі шукати роботодавця, який під вас зробить закритий дозвіл на роботу Або навчання Або ви крутий спец + англійська і по експрес ентрі одразу ПР Але всі ці варіанти довго, дорого і потрібно багато зробити)
-
Доброго дня,хто може підказати скільки балів потрібно на федеральну програму?
-
Дякую
-
Правильно ви все кажете. Але здається то так усюди. Я у знайомих в Німеччині питаю як ви будете лишатися, легалізуватися як то казали колись. Вони - та щось буде… якось так
-
Та отож🤣🤣🤣 Насправді, вони із Шотландії їхали за WP і повернуться. В Щотландії все влаштовує, але там зовсім нема ніяких перспектив і відкритим текстом кажуть, що тимчасово і поїдете до дому. То вони приперлися до Канади бо перспектива ж))) а їм на кордоні кажуть- ні, на загальних умовах з 31 березня і все
-
Так я не розумію, ви були в Канаді по програмі куает чи ні?
-
480+ щоб були шанси
-
От би пару місяців раніше зараз би тусувався в Канаді
-
Ну ви можете в звичайному експрес ентрі бути, вона є федеральною, а не провінційною.
-
Так все , пролетів із цією програмою
-
Ну с экспресс энтри к примеру вы можете быть в пале по разным стримам одновременно, вот и надеялся что тут так же) но в любом случае спасибо большое
-
Так ви ж отримали ворк перміт?
-
Заїхав без великих вимог від Канади , півроку-рік відірвався і полетів назад в Україну
-
Згодна. Але вони мають тренінги. Це не зовсім некомпетентні люди, я б сказала. Багато хто з CUAET взагалі нічого не робить і очікує що щось обовʼязково буде. Канада країна в якій все розраховують. Якщо це не передбачене за 2 роки наперед, то як варіант його й не буде. А хто заїхав в 22му той вже має рік до закінчення або півтора…
-
Ну так, а ви як хотіли?
12 Jan 2024, 17:45
70863/462070
about a minute ago