PR CUAET
-
Та отож🤣🤣🤣 Насправді, вони із Шотландії їхали за WP і повернуться. В Щотландії все влаштовує, але там зовсім нема ніяких перспектив і відкритим текстом кажуть, що тимчасово і поїдете до дому. То вони приперлися до Канади бо перспектива ж))) а їм на кордоні кажуть- ні, на загальних умовах з 31 березня і все
-
Так я не розумію, ви були в Канаді по програмі куает чи ні?
-
480+ щоб були шанси
-
От би пару місяців раніше зараз би тусувався в Канаді
-
Ну ви можете в звичайному експрес ентрі бути, вона є федеральною, а не провінційною.
-
Так все , пролетів із цією програмою
-
Ну с экспресс энтри к примеру вы можете быть в пале по разным стримам одновременно, вот и надеялся что тут так же) но в любом случае спасибо большое
-
Так ви ж отримали ворк перміт?
-
Заїхав без великих вимог від Канади , півроку-рік відірвався і полетів назад в Україну
-
Згодна. Але вони мають тренінги. Це не зовсім некомпетентні люди, я б сказала. Багато хто з CUAET взагалі нічого не робить і очікує що щось обовʼязково буде. Канада країна в якій все розраховують. Якщо це не передбачене за 2 роки наперед, то як варіант його й не буде. А хто заїхав в 22му той вже має рік до закінчення або півтора…
-
Ну так, а ви як хотіли?
-
Понял, получается надо отзывать все другие программы если продаешься по какой то?
-
Європа якось уже на Африку чи Близький Схід схожа нажаль
-
В моєї знайомої була аналогічна ситуація, вона проходила медогляд при подачі на пр
-
Доброго дня,чи може хтось сказати скільки потрібно балів на федеральну програму?
-
До чого тут куает?
-
Зʼїздіть в Європу та не парьтесь Теж світ побачите, якщо мета в цьому
-
Зараз зрозуміло, а то мозок 🤯думаю які в них перспективи з PR і нашо їм вже турботи інших 😅
-
Хіба якщо CUAET якийсь
-
А что добавлять? Там же указываеш начало и всё? И я пробывал удалить место работы сохранить и ввести заново - не помогло
12 Jan 2024, 17:45
70872/462184
about a minute ago