PR CUAET
-
Згодна. Але вони мають тренінги. Це не зовсім некомпетентні люди, я б сказала. Багато хто з CUAET взагалі нічого не робить і очікує що щось обовʼязково буде. Канада країна в якій все розраховують. Якщо це не передбачене за 2 роки наперед, то як варіант його й не буде. А хто заїхав в 22му той вже має рік до закінчення або півтора…
-
Ну так, а ви як хотіли?
-
Понял, получается надо отзывать все другие программы если продаешься по какой то?
-
Європа якось уже на Африку чи Близький Схід схожа нажаль
-
В моєї знайомої була аналогічна ситуація, вона проходила медогляд при подачі на пр
-
Доброго дня,чи може хтось сказати скільки потрібно балів на федеральну програму?
-
До чого тут куает?
-
Зʼїздіть в Європу та не парьтесь Теж світ побачите, якщо мета в цьому
-
Зараз зрозуміло, а то мозок 🤯думаю які в них перспективи з PR і нашо їм вже турботи інших 😅
-
Хіба якщо CUAET якийсь
-
А что добавлять? Там же указываеш начало и всё? И я пробывал удалить место работы сохранить и ввести заново - не помогло
-
Це залежить від того які документи Ви змінюєте. Продовження WP для Українців наврядчи на щось вплине. То коли підстави для застосування Гуманітарки відсутність WP, тоб-то нелегальний статус у країні, тоді звичайне це вплине. Я подавала інформацію про зміну адреси. Лише пройшов лист по email, що ця інформація оновлена у маєму файлі. Все.
-
Надо в профиль добавить изменения.
-
Последние выборки на федеральном уровне по разным программам, минимальный проходной бал правая колонка.
-
Подскажите пожалуйста. Подались в экспресс энтри. Но когда у жены настал год канадского опыта - скор не увеличился. Что это за баг?
-
Не виженуть, а якісь соціальні блага обмежать і що. Нелегали то живуть усюди, я розумію але чи то життя
-
В Аргентині роздягнуть , у Брюсселі - посадять на перо
-
Будь ласка, це у флуд пишіть, це не стосується теми цієї гілки
-
воруют по среди дня везде, не безопасно работа копейки инфляция 100% годовая, купить недвижимость ПРОСТО не возможно, медецына здохнешь пока будете ждать, если поатная то практически тоже самое
-
От, всі так! Якось воно буде! Всіх не виженуть
12 Jan 2024, 17:45
70881/451834
less than a minute ago